STEEL INFERNO + DESTABILIZER

STEEL INFERNO + DESTABILIZERKom og bliv blæst bagover en aften i Speed og Thrash Metal genrenes tegn.

STEEL INFERNO er en fræsende speed-metal-maskine fra København. I det sidste årti har bandet etableret sin position som en af de lokale frontløbere for en ny bølge af klassisk metal. Steel Inferno udgav i oktober 2022 det anmelderroste tredje album ‘Evil Reign’, der på overbevisende manér har slået dem fast som et af Danmarks skarpeste metal bands. 

Forvent en opvisning i højoktant SPEED METAL med et forrygende og energisk liveshow. 

 

LINKS:
steelinferno.dk

facebook.com/steelinferno666
open.spotify.com/artist/392Yo9lEptM1XAyxb7pOUg

DESTABILIZER er det sidste nye bud på dansk Thrash Metal! Siden det herrens år 2020 har bandet fremmanet riffs i dødbringende tempo, sønderrivende trommer og vokaler med masser af attitude, fluks fra hovedkvarteret, Platform K, dybt i Horsens kulsorte hjerte. Inspirationen er klassisk thrash fra 80erne, Exodus, Razor og Slayer.

På de første spæde år har Destabilizer udgivet to EP'er, som begge er blevet taget godt imod af thrash-entusiaster verden over. Lige nu er bandet i fuld sving med at indspille deres debutalbum, som består af 10 røvklaskende instant klassikere. Med ølfustager af live-erfaring fra andre projekter er Destabilizer mere end klar til at indtage de danske scener og antænde brand i publikums øregange, som kun en voldsom omgang

Headbanging kan slukke!

LINKS:

facebook.com/DestabilizerDK

instagram.com/destabilizerofficial/

youtube.com/@destabilizerofficial2965/featured

Dato
fredag 16. februar 2024
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
150,-
Dørsalg
175,-
Køb billet

Find vej