Foreningen Kreativ Zone


MEDLEMSKAB, FORENINGEN KREATIV ZONE

Kreativ Zone er et værksted, for alle voksne over 18 år med bopæl i Vejle Kommune, med lyst til at være kreative. Formål er at udvikle kreative aktiviteter og disponere over midlerne til gavn og glæde for både medlemmerne samt foreningens drift og udvikling. Der er mulighed for at lave keramik, male, lave koldglas, sølv, strikke og sy. I vores vedtægter kan du læse mere om foreningen.

 

Vi er en forening som består af mere end hundrede medlemmer, en bestyrelse og en daglig leder. Som medlem bidrager du til at løse praktiske opgaver. For at sikre, at alt i dagligdagen glider har vi frivillige der yder en ekstra indsats. Det kan også være en frivillig som viser dig til rette. Du skal være selvhjulpen, men vi er gode til at hjælpe hinanden. 

 

 

Medlemskontingent / -tilmelding:

Kontingentet er pt. 300 kr. årligt med sæson fra august til juni mdr.

 

Læs gerne foreningens vedtægter her.   

 

Stop for optagelse af nye medlemmer i Kreativ Zone

På grund af overvældende tilstrømning af nye medlemmer er vi desværre nødt til at indføre et midlertidigt stop for optagelse af nye medlemmer i Kreativ Zone. Der er simpelt hen ikke fysisk plads til flere. Vi forventer at der først lukkes op for nye medlemmer i august 2024.


Nice to know

Find vej