Foreningen Kreativ Zone


MEDLEMSKAB, FORENINGEN KREATIV ZONE

Kreativ Zone er et åbent værksted, for alle voksne med tilknytning til Vejle Kommune, med lyst til at være kreative og arbejde på hobbybasis med egne ting. Det kræver blot et medlemskab af Foreningen Kreativ Zone, hvis formål er at udvikle kreative aktiviteter og disponere over midlerne til gavn og glæde for både medlemmerne samt foreningens drift og udvikling.

 

I Kreativ Zone er der etableret værksted inden for keramik, maling, glas og sølv – men der bliver også strikket, syet patchwork, lavet scrapbooking, malet på sten, m.m.  Der afholdes af og til gratis workshops for medlemmer, hvor vi udnytter de gode kompetencer i huset, som gerne vil lære fra sig, men også kurser med ekstern underviser, hvor både medlemmer og ikke medlemmer kan deltage mod ekstra kursusbetaling.

 

I åbningstiden er der personale på, som gerne viser til rette og hjælper i gang, men man skal dog være rimelig selvhjulpen, selvom vi er gode til at hjælpe hinanden.  

 

Vi er altid åbne for nye glade medlemmer, så du er velkommen til at komme forbi Bygningen, Ved Anlæget 14B, Vejle på 3. sal (der er elevator) i bemandet åbningstid, så du kan se forholdene, inden du evt. melder dig ind.

 

Medlemskontingent / -tilmelding:

Kontingentet er pt. 300 kr. årligt med sæson fra august til juni mdr.

Betalingen bedes overført til konto nr.: 9560 6580705853, hvor du bedes oplyse navn, adr., tlf. og mail-adr., så du bl.a. kan modtage informationer pr. mail.

 

 

Læs gerne foreningens vedtægter her  


Nice to know

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej