BLUES-A-RAMA 2024

BLUES-A-RAMA 2024CROSSROADS' BLUES-A-RAMA 2024

Rhythm'n'Blues festival - Lørdag d. 14. september 2024:

FIRE FEDE BLUESBANDS
3 bands om eftermiddagen
1 band om aftenen

 

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Samantha Antoinette & The Chargers

The Rope A Dope Band

Frankie Sixfinger

 

BLUES-A-RAMA foregår i Bygningen, Vejle på en og samme dag og byder på en bred vifte af swingin' elektrisk BLUES, Rockin' Roots og beslægtede stilarter med nogle af Danmarks mest kompetente bluesmusikere.

 

PROGRAM:

Fra kl. 15.30: THE ROPE A DOPE BAND
Fra kl. 16.45: SAMANTHA ANTOINETTE & THE CHARGERS
Fra kl. 18.00: FRANKIE SIXFINGER
Fra kl. 19.00: 60 minutters pause!
Fra kl. 20.30: THORBJØRN RISAGER & THE BLACK TORNADO
Ca. kl. 22.45: Tak for denne gang!

 

Big Martin & THE ROPE A DOPE BAND
Der er tale om blues efter de gamle dyder, eksekveret i et gennemtænkt show med afsæt i de klassiske traditionernes ophav, med spændevide fra Chicago til Texas. Showet er bygget op af egne kompositioner skrevet af Big Martin, men der kan også lejlighedsvis snige sig en klassiker ind. Stil og sound er præget af luftige arrangementer, hvor der skæres ind til benet og den, til tider, minimalistiske texanske stil får god plads til udfoldelse, trods de ellers stramt arrangeret numre. Der ligger mange års erfaring og hårdt arbejde bag disse musikeres præstationer, niveauet er højt, og der er garanti for en koncertoplevelse af international klasse.

 

SAMANTHA ANTOINETTE & THE CHARGERS

SAMANTHA ANTOINETTE er en fænomenal bluessangerinde - en af Englands fineste gospel-, blues- og soulsangere.

Samantha har turneret med Jamiroquai, Depeche Mode og Beverley Knight. Sangerinden turnerer nu og spiller i sit eget show med The Chargers på store bluessteder og -festivaler.

Samanthas kraftfulde vokal, viser de rå og sjælfulde følelser, som livet bringer med sig.

THE CHARGERS er nogle af Danmarks fineste og dygtigste musikere, der kommer fra livets bluesskole. Med Samantha Antoinettes kraftfulde vokal, har denne kvartet forårsaget en storm ude i Europa med deres elektrificerende energi og fusion på scenen, der totalt indkapsler publikum.

 

FRANKIE SIXFINGER

Frankie Sixfinger er et sprudlende og dynamisk band, som er inspireret af flere forskellige genrer og er et produkt af kærlighed til Blues, Soul og først og fremmest Boogieklaver. Det bliver mestret af selveste Frankie Sixfinger og hans livsbekræftende og virtuose Pianoextravaganza.

Frankie Sixfinger er godt på vej til at skabe sig et navn på de danske bluesscener og har en stor følgerskare, som trofast kommer til bandets koncerter og danser sig igennem en glad aften. For det er netop truppen kan: Sprede glæde, skabe smil og levere tykt swingende blues, som er svær at sidde stille til.

 

THORBJØRN RISAGER & THE BLACK TORNADO

Danmarks førende roots-rockere
VINDER af to Danish Music Awards BLUES 2023:
Blues Liveprisen & Årets Danske Bluesudgivelse

 

Thorbjørn Risager & The Black Tornado er ubestridt blandt landets førende roots-rockere og har de seneste år opbygget deres position på både den nationale og internationale blues-scene. Deres koncerter er nærværende, højenergiske og autentiske. Risagers stemme er en naturkraft i sig selv - 570.000 lyttere og 3,6 millioner streams på Spotify er ikke til at tage fejl af.

Dato
lørdag 14. september 2024
Arrangør
Start
15:30
Dørene åbner
15:00
Pladser
Siddepladser
Forsalg
195,-
Dørsalg
225,-
Medlem
150,-
Køb billet

Find vej