HVA'SÅ VEJLE Zar Paulo

Zar Paulo



’Det er nu – LIGE NU! – at Zar Paulo bliver dit nye danske yndlingsband’ skrev Soundvenue om Zar Paulos seneste single ’Klap For Fædrelandet’, som strøg direkte ind som P3’s Uundgåelige, A-rotation hos P6 Beat og blev highlightet af en lang række toneangivende medier. Kvintetten annoncerer nu Danmarkstour i efteråret 2022.


’Hold øje med de her drenge, for jeg tror det kommer til at gå rigtig stærkt. De bliver store.’ var én af de flotte linjer fra en stærk 5-stjernet liveanmeldelse fra GAFFA, og stærkt går det. Den århusianske new wave kvintet Zar Paulo er allerede nu kendte for deres energiske og medrivende liveshows, hvor deres tilstedeværelse og karisma kommer langt ud over scenekanten. ’Klap For Fædrelandet’ – det første udspil fra deres kommende debutalbum – har fået vanvittig ros fra både radio og medier. Singlen har været i højeste rotation hos P6 Beat, været P3’s Uundgåelige og er blevet spillet hyppigt på P4. Derudover har flere toneangivende medier, som Soundvenue, Berlingske, Politiken, GAFFA m.fl. kåret Zar Paulo som nogen, man bestemt skal holde et vågent øje med i 2022.


Til foråret tager bandet med som support for The Minds Of 99 på deres kommende arenatour og spiller koncerter på Hotel Cecil i København og SPOT Festival i Aarhus til maj. Nu kan publikum se frem til at Zar Paulo drager rundt i hele landet på deres kommende Danmarkstour, hvor de spiller et hav af nye numre. Bandet udtaler:

’Vi har brugt lang tid i studiet på at færdiggøre en masse nye sange, og det bliver fantastisk endelig at vække dem til live med publikum over hele kongeriget. Vi glæder os til at komme ud og se folk i øjnene og mærke energien af at være på tour igen.’

 

Zar Paulo trådte for alvor ind i på danske musiklandskab i 2020 med singlen ’Stop Believing’. Og publikum skal ikke skue for længe efter ny musik fra det unge band.

Med en utrolig karismatisk forsanger, og et velspillende band, er Zar Paulo klar til at erobre Danmark i 2022. Anmeldere har også fået øjnene op for deres enorme livepotentiale, hvor der bl.a. er blevet skrevet følgende:

’Inden koncerten var Zar Paulo ét af talrige unge bands, jeg nysgerrigt fulgte med i. Nu sidder min interesse for alvor fast. Ikke siden The Minds of 99 har vi haft et dansk new wave-band, der i denne grad har vist sit værd, både i studiet og på en scene.’ 5 stjerner hos Soundvenue.

 

’Nu kan jeg kun snakke på egne vegne, men dét jeg tror på er, at det kun kan være et spørgsmål om tid, før en endnu større kollektiv forelskelse til Zar Paulo er igangsat og uafværgelig.’ 5 stjerner hos GAFFA.

 

’Vi er ikke i tvivl om, at vi går vores bedste koncerter til dato i møde, og vi ser frem til at dele, hvad vi har gået og arbejdet på de sidste to år!’ udtaler Zar Paulo med den største forventningsglæde.

 

Dato
lørdag 5. november 2022
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
150,-
Dørsalg
175,-
Køb billet

Find vej