Aflyses Karenina (ny dato)

Karenina (ny dato)



Koncerten er aflyst. Alle billetkøbere får direkte besked omkring procedure 


KARENINA er upoleret pop med mørke dråber af triphop. Karenina forener det organiske med det beskidte og Lo-Fi elektroniske, mens derubesværet strøes velovervejet, dansksproget lyrik henover. Bandet sprudler af nerve og vilje, og man er aldrig itvivl om, at der er noget på spil, når de træder op på scenen.
Følelserne er helt uden på tøjet og er et helt centralt tema i Kareninas musik, hvor man hurtigt mærker ordene helt tæt på.

På trods af sin korte tid på den danske musikscenespillede Karenina i sommeren 2019 på både Tinderbox, Live Camp på Smukfest, Kløften Festival og Jelling Musikfestival. Bandet vandt i 2019 både talentkonkurrencerne Tinderbox Band Battle og Jelling Musikfestivals Quasar. I efteråret ’18 udgav de debut-EP’en ”Under tiden”, som høstede gode anmeldelser hos både GFR og Musikblogger. Bandet består af Anna Halkjær (forsanger/guitarist), Emil Mathiasen (kontrabas/moog) og Jeppe Bredahl (trommer/backingtracks).

Navnet Karenina er lånt fra Tolstojs litterære univers, hvor Anna Karenina kæmper for et helhjertet liv, fyldt med passion og autonomi. De samme temaer går igen hos dendanske Karenina, som udtaler: »Vi synes, det er så vigtigt at vise, hvem man er – også når man ikke lige helt ved, hvem det er. Man har så uendeligt mange facetter og virkeligheder, og der er noget vigtigt i dem alle. Der eksisterer ikke kun den polerede, kontrollerede overflade, og det er netop dét, vi forsøger at vise med Karenina«. I Kareninas univers er ingen følelse hverken for kompliceret eller for banal til at blive vist frem. Det handler om at være helhjertet og nærværende; at have mod til at vise alt, hvad man er.

LYD i ODENSE//Tinderbox 2019: "Vi er vidne til en følelsesmæssig forløsning. Det er smukt, sårbart, ærligt og helt lige til. Anna Halkjær er selvsikker, stadig enormt ydmyg og ægte charmerende. Det er som at se et lille barn lege med sine allerbedste venner et hemmeligt sted, kun de tre virkelig kender til. Kareninas musik drager mig tilbage til kærestesorger, uendeligt lange nætter i byen, og jeg bliver ufrivilligt mindet om min egen kvindelige sårbarhed, da sangene tillader mig at føle noget. Jeg mærker følelserne lege rundt i mit bryst. Sangene henter sin inspiration, antager jeg, fra sangerindens egne oplevelser. Hun formår fint og hudløst at genskabe de følelser, vi alle nok kan genkalde fra livet, skuffelse, håb, inderlighed, glæde og kærlighed!”

GAFFA//Tinderbox 2019 //★★★★☆☆:”I frontkvinden, den charmerende Anna Halkjær Langgård Nielsen, skulle trioen vise sig at have et stort aktiv. Ud over sin vokal, der bragte tankerne hen på en Tina Dickow, var hun udstyret med en rød Gibson SG, som hun en gang imellem fravristede et par soli til stor fornøjelse for de fremmødte. Den slagsrockede udbrud havde man ikke lige set komme. Så meget desto mere velkomne var de derfor.

”GAFFA//Live Camp, Smukfest 2019:"Allerede kl. 14 står Karenina og overrasker med, hvad der nærmest er enopdateret og lidt krøllet udgave af Anne Linnet. En dansk popsang, der hviler på lige dele skrøbelig lyd og stærk kvinde. Det er en trio, der fordeler trommer, keys, kontrabas, guitar og vokal imellem sig. Numrene er vidt forskellige, og der er mange overraskende og gode valg i lyden. Anna Halkjær Langgård Nielsen er en skøn frontfigur, og jeg tror, at en mere intim setting vil klæde deres univers meget. Men der er også noget god dansk sommer over dem, og de elsker tydeligvis at være deroppe.”

 

Dato
lørdag 29. maj 2021
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
100,-
Dørsalg
125,-

Find vej