3i1 | Sangskriveraften

3i1 | Sangskriveraften



Ude I Aften stiller skarpt ind på sangskrivning som håndværk og har derfor inviteret tre af Danmarks skarpeste sangskrivere til Bygningen i Vejle:

 

KAJSA VALA
Efter tre intense turnéer i løbet af det sidste år, har Kajsa Vala besluttet at lade publikum komme helt tæt på, når hun til efteråret tager afsted med en mindre del af det tætte band hun har omkring sig.

I øjeblikket er hun i gang med skrive nyt materiale til kommende udgivelser, og til efterårets akustiske turné, får publikum en mulighed for at opleve numre fra skriveprocessen side om side med akustiske versioner af numre fra tidligere plader.
Med en islandsk mor og en dansk far har Kajsa Valas musik rødderne plantet i den nordiske muld. Men hun har i flere omgange boet i Nashville for at dykke dybt ned i sangskriver-håndværket, og det har formet hendes eget take på den amerikanske musiktradition. Kajsa har skabt sin helt egen lyd
Hvis man skal placere hende i referencernes land, rammer hun skævt ind et sted imellem Alison Krauss, Gillian Welch og Cat Power. Kajsa Vala udbygger frygtløst Americana-traditionen med antydninger af pop, en tendens, man for eksempel også hører hos de svenske søstre i First Aid Kit, som heller ikke er bange for at krydse genrer.

Kajsa Vala er en fremragende tekstforfatter, en sanselig vokalist og en kvindelig guitarist, der mestrer sit instrument, fra akustisk og dobro til en stærk, tung elguitar.
Det bliver intimt, nærværende og ikke mindst utrolig hyggeligt!


SØREN MANSCHER
Søren Manscher er aktuel med debutalbummet, "Det er balancerne der holder sammen på det hele" - en samling skæve hverdagssange om alt fra forbudte fantasier, til bizarre blafferture og til hvordan man nu lever "rigtigt" som mand og menneske - ofte i grænselandet mellem humor og alvor.
Førstesinglen, ”Jeg ser lagener blafre i vinden”, er blevet spillet flittigt i P4 Play, mens selve albummet har fået gode ord med på vejen fra Politiken og Gaffa, der blandt andet skriver, “Men det er, når sang, melodi og ord mødes som ligeværdige partnere, som på den decideret fremragende "Jeg blaffer" med den supplerende diskrete orkestrering, at han kalder på vores udelte nærvær og opmærksomhed”.

Søren Manscher kan opleves til intimkoncerter rundt omkring i landet til foråret 2020.


ECHO ME
Echo Me har spillet flere hundrede koncerter i Europa og USA, og er derfor en erfaren entertainer, som kan interagere med et hvilket som helst publikum. Han har en stemme som på samme tid er stærk og skrøbelig. Sangskrivningen er catchy, melankolsk, personlig og umiddelbar.

Echo Me voksede op på landet på grænsen mellem skov og mark, hvor musikken blev hans faste tilflugtssted i en alder af 8 år. Som 10-årig skrev han sine første sange baseret på "lånte" tekster fra forældrenes pladesamling som bestod af bl.a. Bruce Springsteen, Simon & Garfunkel, Creedence Clearwater Revival etc.

Usigneret valgte Echo Me i 2011 at opsige sin lejlighed og pakke en sækkevogn med sit nye album og sit grej, og turnerede intensivt i et år i Tyskland, Holland, England, Belgien, Frankrig, Spanien, Tjekkiet og USA. Rejserne førte mange gode og dårlige oplevelser med sig. B.la. en pladekontrakt, en BalconyTV session på toppen af et højhus i New York, samt at få stjålet hele sækkevognen med mere eller mindre alle ejendele i Barcelona.

Efter at have spillet over 100 koncerter på ét år, slog Echo Me sig ned i Berlin og skrev sangene til den efterfølgende plade, "Towards the Sunset". Pladen kom ud i 2014, og blev fulgt op af endnu en lang tour i Danmark og Tyskland, som desværre drænede bandet for energi. Derfor besluttede Jesper at give projektet Echo Me en pause, og fokusere på at stifte familie med kone og 2 børn.
Albummet ”Sleep is Key”, som udkom i efteråret 2018 blev en frisk start, og omhandler de op og nedture, de fleste skal igennem i løbet af deres liv. Historierne er nemme at relatere til, og er fortalt på en humoristisk men også hjerteskærende måde.

Echo Me er pt. i gang med en udgivelsesrække på 10 singler og udsender en ny hvert kvartal. Seneste single “You are the One” udkom Fredag d. 22 November 2019.

 

 

Dato
mandag 9. december 2019
Arrangør
Ude i Aften / Bygningen
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Forsalg
65,-
Dørsalg
90,-
Køb billet

Find vej