Fester i Bygningen


Hvor skal du fejre den næste store begivenhed i dit liv?

 

BRYLLUP, FØDSELSDAG, KONFIRMATION, FIRMAFEST, JULEFROKOST

 

Nogle søger det traditionelle, andre foretrækker noget mere uformelt eller bare et lidt anderledes koncept for deres fest. Bygningen rummer det hele - elegant, råt og rustikt!

 

Bryllup i flere etager
Muligheden for at sprede festen over flere lokaler var en optimal løsning, da der fornylig var bryllup i Bygningen. Brudeparret ønskede middagen serveret i Lille Sals smukke rammer, kaffen serveret i den hyggelige cafe på 1. sal og så afsluttende musik og dans for de unge og friske i Spillestedet!

 

Dansefest
Vi har en del efterspørgsler på "dansefester". Det vil sige, der er fokus på musik og dans. Og til servering, en lettere anretning, fingerfood eller lignende.

 

 

RECEPTION

 

Bygningens smukke sale eller caféen på 1. sal, egner sig perfekt til afholdelse af receptioner - det kunne være i anledning af en rund fødselsdag, et jubilæum, et bryllup eller måske en CD-udgivelse! 

 

Skal det være med et enkelt glas vin og lækker kransekage, eller måske en lettere tapas-anretning? Vi tager gerne en snak med dig omkring dine ønsker.

 

 

FEST MED INDBYGGET KONCERT!

 

I Bygningen kan man hvert år opleve massevis af koncerter. Der er en bred vifte af genrer, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Hvad med at invitere til fest med indbygget koncert?

Måske kigger en af dine yndlingskunstnere forbi Bygningen, så hvorfor ikke bygge din fest op omkring koncerten?
For eksempel, kan I nyde en lækker buffét i Bygningens Lille Sal og så efterfølgende få en super god LIVE musikalsk oplevelse til koncerten i Spillestedet eller Store Sal, for så tilsidst at vende tilbage til Lille Sal - slå jer løs på dansegulvet, eller måske bare nyde lidt lækker natmad.
 

 

MENU

 

Bygningen tilbyder en god variation af festmenuer i forskellig prisklasse.

Maden er naturligvis en vigtig del af dit festarrangement i Bygningen. Vi har gode idéer til sammensætning af menuen, men vil meget gerne høre lidt mere om dine ønsker.
Kig forbi til en snak, så kan vi få sammensat netop din festmenu og lave et endeligt tilbud til dig.

 

Festarrangement - Priser fra kr. 329,- pr. pers. / Priser inkl. kaffe & sødt fra kr. 359,- pr. pers

 

 

GENERELT OM FESTER I BYGNINGEN

Bygningen er et alsidigt hus med mange muligheder, hvor du kan skræddersy dit unikke arrangement.
Selvfølgelig under hensyntagen til de mange andre aktiviteter, der også foregår i huset.

 

Egne mad- og drikkevarer må ikke medbringes i Bygningen. Det er Bygningens café der står for
al forplejning i huset.


KONTAKT OS

Mulighederne er mange, så skal du giftes, holde konfirmation, reception eller fødselsdag, så ring og hør nærmere på telefon 7583 8677 – eller send os en mail.
Nice to know

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej