THE WHITE ALBUM | The Quiet Strum Anniversary

THE WHITE ALBUM | The Quiet Strum Anniversary THE WHITE ALBUM Fejrer 10-års jubilæet for udgivelsen af “The Quiet Strum”, ved at inviteret til tre eksklusive koncertaftener landet over. Én af dem, i BYGNINGEN Vejle.

For 10 år siden udgav det danske indie-folk band The White Album deres hidtil mest succesfulde album, “The Quiet Strum”, der blandt andet indeholdt hittet “Kings and Aces”, som har opnået over 3.000.000 streams på Spotify.

Albummet åbnede mange døre for bandet og førte til intensiv turnéaktivitet i både England, Tyskland og deres hjemland Danmark. Nu, et årti senere, har bandet valgt at markere denne milepæl på de samme scener, hvor de engang erobrede publikum.

For at gøre aftenen ekstra mindeværdig har bandet samlet deres oprindelige besætning, med
Morten Jørgensen på bas og Morten Hyldahl på trommer. Publikum kan se frem til en mindeværdig koncert, hvor bandet fremfører “The Quiet Strum” i sin helhed og krydrer det med et ekstra sæt af andre store sange fra deres repertoire.

Vi inviterer alle musikelskere og fans af The White Album til at deltage i denne specielle aften, hvor vi fejrer et årti med enestående musik og uforglemmelige øjeblikke.

 

Dato
lørdag 7. september 2024
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Pladser
Ståpladser
Forsalg
220,-
Dørsalg
245,-
Køb billet

Find vej