Padlock Chain

Padlock ChainSå skal vi til det igen! De uofficielle jyske mestre i skrammelrock, Padlock Chain, har ikke kunnet få armene ned siden deres sidste besøg i Bygningen - som var deres første i mange år. Den totalt udsolgte koncert kom bag på dem.

 

"Vi havde ikke regnet med, at I kom så mange. Tusind tak for det. Det var en fantastisk aften for os. Med svedig rockmusik i lårtykke stråler. Med drøbler, der flaprede af fællessang. Med struber, der velvilligt lod sig svale af barens læskende drikke. Og med smil så langtidsholdbare, at de stadig var der dagen efter. I var ikke bare søde og smukke, men også dejlige og nuttede. Den slags er stærkt vanedannende, så selvfølgelig har vi sat et nyt kryds i kalenderen. Og vi håber, at I alle vil komme ind forbi igen lørdag den 20. januar", siger Padlock Chain-forsanger Peter Friis Autzen og tilføjer:

"Så tager vi kage med".

 

Padlock Chain svælger hæmningsløst i den rockmusik, de selv elsker. Og de serverer den med smittende spilleglæde og en energi, der gennem årene har udløst omsætningsrekord i baren på det ene spillested efter det andet.

"Husk, at en Padlock Chain-koncert er tømmermænd-fri. Det er videnskabeligt bevist. Helt sikkert!", siger forsanger Peter Friis Autzen.

 

Måske har du oplevet Padlock Chain på Jelling Festivalen, til mc-træf, til byfester, til amerikanerbil-træf eller andre steder. Men intet slår en aften på Bygningen i Vejle. Så kom frisk - og tag vennerne, kollegerne, kæresterne, eks´erne, naboerne, klassekammeraterne, svigermekanikken og medpassagererne fra bybussen med.

"For pokker, hvor vi glæder os til at se jer allesammen igen", siger Peter Friis Autzen.

 

En aften med Padlock Chain kan byde på musikalske hilsener fra Magtens Korridorer, AC/DC, Gasolin, DAD, Joan Jett, ZZ Top, Muddy Waters, Donna Summer og mange, mange andre. Sætlisten varierer meget.

 

-------------------------------

 

Når Padlock Chain vender tilbage til Bygningen lørdag den 20. januar 2024, er det blandt andet med disse rosende ord fra folk, der har oplevet dem live:

Forsanger i Magtens Korridorer, Johan Olsen siger:

"Scenetilstedeværelse og publikumskontakt er ikke meritter man kan tilskrive så forfærdelig mange bands. Men jeg må tage hatten af for Padlock Chain. Hvis festen ikke var i gang, så kommer den det når de går på scenen".


Leder af Jelling Musikfestival, Lars "Charlie" Mortensen: "Padlock Chain er et sikkert kort, hvis man vil have en fest der rykker. Det har de vist, hver gang de har optrådt her på festivalen”.


Tovholder på Sommerrock-scene, Thomas Stjernholm:

"Vi har mange gange haft Padlock Chain på scenen ved Sommerrock. Og hver gang er publikumstilstrømningen vokset, så pladsen er propfuld. Det er altid en fest, og vi har travlt i baren".

Dato
lørdag 20. januar 2024
Arrangør
Selvarrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
167,-
UDSOLGT

Find vej