Nice Little Penguins

Nice Little PenguinsOplev 90’er-hitmagerne Nice Little Penguins i storform, ​​​​​når de fejrer 30-års jubilæet for udgivelsen af platinalbummet ”Flying” med en række koncerter, hvor de dyrker triolyden og skærer helt ind til benet.

Siden Nice Little Penguins storhittede i begyndelsen af 90’erne med ”Rain Keeps On Falling”, har trioen udgivet i alt otte albums. Deriblandt platinsælgende ”Flying” hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus – både herhjemme og i udlandet.

Bortset fra en pause omkring årtusindskiftet har Nice Little Penguins gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals. I 2018 var Aarhus-trioen på sin største turné siden starten og gæstede flere end 50 danske byer.

I april 2021 udgav Nice Little Penguins ”Beat Music Vol. 2”. Et album, som musikalsk søger tilbage til de enkle, gode sange i skarptskårne arrangementer. Et dogme for produktionen er, at alle sange skal kunne fungere live i den oprindelige trioform, som bandet konsekvent har dyrket de seneste år - nu som dengang med Bo Feierskov samt brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis bas, guitar og trommer.

Senest har pingvinerne i 2023 udgivet singlen ”I Miss You”, som produktionsmæssigt læner sig mere op ad de storladne og gennemarbejdede arrangementer fra de første albums fra 90’erne. Alt imens har gruppen givet stribevis af akustiske koncerter over hele landet, hvilket har bragt det velspillende orkester i storform, og selv føler de sig skarpere end nogensinde som band.

Publikum kan glæde sig til at høre et tændt og spillelystent orkester med ørehængere, der efter manges mening for alvor folder sig ud i koncertformatet. Med enkle midler, tæt sammenspil og knivskarpe vokalharmonier vil trioen demonstrere, hvor slidstærkt deres materiale faktisk er. Ud over flere af de spritnye sange og adskillige radiobaskere fra bagkataloget indeholder sætlisten et par covers af Nice Little
Penguins’ egne favoritkunstnere.

“Med et slag på trommen satte Carsten Kolster gang i "Rain Keeps On Falling". Undervejs savede brormand Michael sangen over med et fedt hvæs fra guitaren. Trædesten til en god koncert var lagt. Bandets kampform er i orden.” (Vejle Amts Folkeblad)

”Hvor var det bare Flying Nice. Det blev en helt uforglemmelig og fantastisk ypperlig fredag aften, da de stadig flyvedygtige pingviner indtog scenen i Korsør Kulturhus. Det veloplagte publikum fik alt det, de var kommet for, plus lidt mere - faktisk meget mere.” (Korsør Kulturhus)

”En stor fornøjelse at gense den stramt sammenspillede trio, der leverer deres numre med den rutinerede sikkerhed, som over 30 års sammenspil kan opbygge. Får mig til at tænke på både Beatles og Brødrene Gallagher.” (Club Klondyke København)

Dato
torsdag 29. februar 2024
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
180,-
Dørsalg
205,-
Køb billet

Find vej