JUNKYARD DRIVE

JUNKYARD DRIVESiden deres opstart i 2014 har Junkyard Drive markeret sig på rockscenen med intens energi og utvetydig lidenskab. Efter at have cementeret deres renommé med albummene "Black Coffee" og "Electric Love", har de bevist deres evne til at udvikle sig og skabe musik, der resonerer.

"Look At Me Now", deres seneste nye album, er ikke kun en musikalsk genfødsel for Junkyard Drive, men også en dybt personlig rejse. Albummet tager lytterne med ind i bandmedlemmernes kampe og triumfer, med sange der reflekterer over temaer som kønsidentitet, afhængighed, og mentalt helbred - emner, der har rørt ved kernen af bandet. Med denne ærlighed fortæller Junkyard Drive historier, som både udfordrer og beriger, og understreger deres forpligtelse til at frembringe musik, der gør en forskel.

​​​​​​​Junkyard Drive fortsætter med at begejstre deres fans med ærlige fortællinger og kraftfulde melodier, alt imens de forbliver tro mod deres rødder, selv mens de udforsker nye musikalske territorier. Med tilføjelsen af Kristoffer Christensen og Ollie Hartmann på guitarerne, lover de nyeste toner fra Junkyard Drive at tage deres lyd til nye højder og fortsætte med at definere, hvad moderne rockmusik kan være. De har holdt fast i deres titel som en af Danmarks bedste rockbands (under 40) og ser kun fremad mod nye eventyr på rockscenen.

Dato
lørdag 12. oktober 2024
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Pladser
Ståpladser
Forsalg
170,-
Køb billet

Find vej