På Værket USSEL

USSEL

Koncertdemonstration
SUPPORT: KRIS


USSELs musik er en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor man som lytter kastes fra festklædte pop-bangers til en rå og næsten punket emo-rap. Det er fandenivoldsk, men også med sprækker til en eftertænksom dybde og hudløshed, som gør den danske kunstner til en stærkt medrivende oplevelse. 

Den sønderborgensiske multikunstner Emil Mercedes Baadsgaard, der står bag USSEL, har udgivet to EP’er og en række fængende singler, der har gjort ham til et varmt navn på den danske upcoming musikscene. Han har udgivet sange med navne som Marcus.wav og Suspekts Orgi-E.
Hans intense og originale udtryk, og stærke live-performances indbragte ham sejren til DRs KarriereKanonen 2022. 

 

Kris laver musik, du sætter på i toget på vej hjem fra en dårlig bytur, mens du håber på, at strømmen på dine hovedtelefoner holder længe nok til at få dig til endestationen. 

Det er indadvendt pop, der sætter ord på bagsiden af ungdomslivet ved hjælp af skrøbelige tekster, over lyden af hårde trommer blandet med blødt klaver. Kris nægter at løbe væk fra sine følelser, men prøver tværtimod at omfavne dem - hver eneste sang er et udklip af de følelser og tanker, der buldrer rundt inde i Kris. Fortvivlelse og forløsning kombineres over legesyge beats når Kris får tanker ud i verden med en spændende og original vokal. Kris er en performer by heart og skinner igennem i det sekund han sætter sine ben på scenen. 

 

Dato
fredag 10. november 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
100,-
Dørsalg
100,-
Køb billet

Find vej