Trouble Cats

Trouble CatsTrouble Cats

- Hard Facts And Poetry - Blues & roots band fra Danmark!

 

Trouble Cats er i 2023 nomineret til 2 priser ved Danish Music Awards 2023, nemlig "Årets Danske Bluesudgivelse" (for albummet “Hard Facts & Poetry”) og Blues Liveprisen, for bandets energiske, levende og nærværende koncerter.

 

I godt 35 år har Trouble Cats været med på den danske bluesscene.

 

Et tæt sammenspil, en udadvendt liveoptræden og med originale sange er kendetegn for Trouble Cats og garant for bandet leverer en  ypperligpublikumsoplevelse. Der er masser af liv i de gamle katte, som nu er aktuelle med albummet “Hard Facts & Poetry”. Ti originale nye sange alle skrevet af bandet selv.

 

De nye sange bekræfter Trouble Cats’ udtryk og måde at arbejde på. Som band har de altid skrevet og udgivet eget materiale. Det har i alle årene været deres kendetegn. Trouble Cats har de senere år udgivet to album. Studiealbummet "4" fra 2018 og livealbummet "Live in Aarhus 2017" -  begge udgivelser med fine anmeldelser og nomineringer i bagagen.

 

Som band har Trouble Cats en stærk holdånd og er et musikalsk kollektiv med en efterhånden telepatisk måde at skabe musik på. Enten det er i studiet, i øvelokalet eller live foran et publikum. Ude på scenerne er Trouble Cats aldrig bange for at lade publikum spille med, vriste sig fri af det sikre og kaste sig ud musikalske eventyr og letantændelige øjeblikke.

 

Line-up:

Henrik Hansen, sang & bluesharpe

Martin Blom Hansen, sang & guitarer

Henrik Thorsen, trommer

Morten Brauner, basguitar

Dato
tirsdag 26. december 2023
Arrangør
Start
20:00
medlemmer 170 kr. / unge 85 kr. + gebyr
Køb billet

Find vej