The Mukherjee Development

The Mukherjee DevelopmentThe Mukherjee Development (DK/US)

Langsom musik i en hurtig tidsalder. (americana)

 

Amerikansk/indisk/danske Oscar Mukherjee er opvokset i Californien, hvor folk- og bluesmusikken var hans lydtapet. Efter at være flyttet til Danmark har han gjort sig bemærket med flere udgivelser i eget navn og som vinder af DMA-prisen ”Årets ud af det Blå” i 2021.

The Mukherjee Development kanaliserer Oscars forskellige kulturelle baggrunde ud i sange om hengivelse, identitet og kærlighed i et multikulturelt 21. århundrede. Teksterne indbyder til nærlytning og leveres med sprogligt overskud og nærvær.

Udover Oscar består bandet af fire musikalske sværvægtere på den danske scene med medlemmer kendt fra bl.a. Peter Sommer & Tiggerne & Jonah Blacksmith.

 

Det musiske kollektiv har sammen skabt det anmelderroste debutalbum Burnin’ Time, som udkom i marts 2022. Albummet er netop blevet nomineret til en DMA for ”Årets Album” og sangene er blevet spillet på DR P4, P5 og P6.

Burnin’ Time indfanger bandets umiddelbare live-nerve, hvor samspillet er i fokus, og hvor musikken flyder frit imellem genrer som indie, rock, americana og stillehavsmusik.
2022 var et travlt år for det nye band, med 25 koncerter på danske spillesteder, en række festivaler hen over sommeren, samt 11 koncerter i Skandinavien i efteråret.

 

I selskab med Burnin’ Time kan man i sandhed drømme sig hen til en solskinsdag på et spejlblankt Stillehav, hvor en tømmerflåde driver langsomt rundt i den tropiske brise. På den står The Mukherjee Development og rammer ned i noget, der stemningsmæssigt leder tankerne i retning af en jamsession med Kurt Vile, Phoebe Bridgers og John Prine. Referencerne er nævneværdige, da der er tale om et spritnyt act, men giv det et lyt og bedøm selv! 

 

The Mukherjee Development er:

Oscar Mukherjee

Søren Bigum

Jakob Holm

Henrik Poulsen

Søren Poulsen

 

 

www.wedomusic.dk

Dato
torsdag 26. oktober 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
175,-
Dørsalg
200,-
Køb billet

Find vej