Signe Svendsen

Signe Svendsen

SOLO


Signe Svendsen tager ud solo i foråret 2023 med sit kritikeroste album Hvem Vil Ikke Elskes Igen under armen. Her går hun tæt på de nye sange og det bedste fra bagkataloget for at give publikum en nærværende og intim oplevelse af sine fortællinger og sangenes nerve.

 

På det nye album viser Signe Svendsen bedre end nogensinde før sin magiske evne til at gøre det ensomme og sårbare til noget, vi kan være fælles om. Hun dykker ned i mørket og kærlighedens vildveje med en unik evne og særegen autenticitet.

 

Hvem Vil Ikke Elskes Igen udkom i oktober 2022 og fik følgende modtagelse:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”Hvem Vil Ikke Elskes Igen har ingen svage sange. Kun stærke og virkelig stærke” (Fyens Stiftstidende)

⭐️⭐️⭐️⭐️ “…rummer en forunderlig autenticitet og særegen ro" (GAFFA)

 

⭐️⭐️⭐️⭐️ “Et smukt, poetisk værk” (Jyllands-Posten)

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ”…en stærk kandidat til årets dansksprogede album..” (Nordjyske ifm. koncert i Musikkens Hus, Aalborg)

 

 

Det helt særlige ved SOLO

 

Signe Svendsens SOLOkoncerter er kendetegnet ved at hun bruger tid på fortællinger og betragtninger mellem numrene. Som sikker entertainer kan hun både spidde vores fælles virkelighed, hvor alvorlig eller komisk den så er, og røre ved hverdagens og tilværelsens trakasserier. Sangene får lov at stå enkle og intense – og vigtigst af alt er forbindelsen til publikum i centrum.

 

”Det helt særlige ved soloformatet er, at der opstår den her pagt med publikum. Vi er virkelig fælles om det, - der er kun os! Og jeg glæder mig til at spille de nye sange i de her nedbarberede versioner og give folk nogle anderledes udgaver af bagkataloget.”

Dato
lørdag 11. marts 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
200,-
Dørsalg
225,-
Køb billet

Find vej