HVA'SÅ VEJLE Ravi Kuma

Ravi Kuma

SUPPORT: ALGA


Det vilde liveact Ravi Kuma har længe arbejdet på nye sange, som udfolder sig i en EP i starten af næste år. Nu er de klar til at komme og sprede deres enestående energi ud i hele Danmark, når de tager på turné i marts og april 2023.

Det har været et spændende år for Ravi Kuma, som fik P3’s Uundgåelige med singlen ”Cardio” og har spillet en lang række forskellige festivaler i både Danmark og Tyskland i sommeren 2022. I mellemtiden har producer Aske Knudsen og sanger Sharon Kumaraswamy arbejdet på helt ny musik, som udgives i form af en EP i starten af næste år. På baggrund af dette tager Ravi Kuma på Danmarksturné, hvor de besøger 11 byer i marts og april 2023. Ravi Kuma er klar til at bryde ud med et energisk, højspændt og intenst liveshow, som publikum er kommet til at kunne forvente, men alligevel formår bandet altid at overraske. Med sig tager de både trommeslager og blæsere.

RAVI KUMA glæder sig og udtaler:

”Vi vil gerne invitere jer til kærlighedsfest og EP-reveal! Vi kommer Danmark rundt med vores nye friske tracks, som vi er i gang med at gøre helt smoochy smooth, dejlig flabede og klar til jer. Vi tager både vores beautiful blæserfriends og vores yndlings trommeslager med os rundt. Så se lige om I har tid til at ses et sted i DK!”

Ravi Kumas koncerter har fået stribevis af 5 og 6-stjernede anmeldelser gennem årene. Publikum kan altid regne med at få en stor oplevelse, når Ravi Kuma spiller live. Det bliver en koncert fyldt med overraskelser, men også hvor publikum kommer til at gå svedige og ømme hjem efter koncerten, grundet det højenergiske show. GAFFA skrev også senest at ”Ravi Kuma er og bliver et af dette lands største og bedste liveacts” – så er barren sat.

 

Koncerter

Fr. 3/3 – Roskilde, Gimle

Lø. 4/3 – Svendborg, Harders

Fr. 17/3 – Hobro, Ishuset

Lø. 18/3 – Aalborg, Studenterhuset

Fr. 24/3 – Horsens, Platform K

Lø. 25/3 – Vejle, Bygningen

Fr. 31/3 – Skanderborg, Walthers

On. 5/4 – København, Lille VEGA

Fr. 7/4 – Aarhus, Volume Village

Lø. 8/4 – Kolding, Godset

 

 

alga laver samtidsmusik i øjenhøjde. alga skaber et rum for alle dem som kan få brug for at glemme sig selv, smelte sammen med en anden og føle sig som en del af noget større. Når du bliver rundtosset af at være i dit eget hoved og når storbyens indtryk bliver overvældende og det eneste man kan gøre er at danse-danser alga med.

 

Med et råt nærvær inviteres lytteren ind i en verden med plads til de skæve eksistenser, hvo ralgas tekstunivers fordomsfrit og nysgerrigt udforsker vores skyggesider. Med inspiration fra navne som FKA Twigs, Flume og Lydmor demonstrerer alga hvordan hårdtslående produktioner kan mødes med sjælfulde melodier.

 

“Hvis jeg skal beskrive algas energi vil jeg bruge ordene ‘intime eksplosioner’. Vores musik er et udtryk for den tumult som både vi selv og så mange andre unge mennesker forsøger at navigere rundt i,” fortæller duoens producer Gabriel Blachmann om algas emo-electropop.

Om algas første single Nightmare Stardust fortæller sangskriver Alberte Silberbrandt følgende:“Nightmare Starduster et dystopisk kærlighedsmanifest. I en higen efter at komme ind i det univers der omgiver en dragende person, som man er besat af, er man klar til at underkaste sig personens mørke. Sangen er en undersøgelse af hvor langt man er villig til at rykke sine egne grænser for at blive set, hørt og elsket af personen man tror man er forelsket i.” Når alga optræder live sker det i samarbejde med VJ’en AWR. Det visuelle univers er i højgrad defineret af AWRs udtryk, som arbejder med en kollage-tilgang der trækker på inspiration fra den Berlinske undergrund og klubkultur til nutidige pop-kulturs referencer. Sammen leverer alga og AWR et fortryllende og enestående live-show som gør dem til en af de mest lovende navne i det danske vækstlag. D.d. 31. marts udkommer algas første single Nightmare Stardust og d. 26. maj udgiver duoen deres debut-EP Don’t Buy Me Flowers

 

Dato
lørdag 25. marts 2023
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
140,-
Dørsalg
165,-
Køb billet

Find vej