HVA'SÅ VEJLE PRISMA

PRISMA

SUPPORT: GUNILLA


PRISMA har haft fart på siden udgivelsen af deres anden EP ‘Inside Out’. EP’en høstede en 6 stjerners anmeldelse hos GAFFA, og deres første koncert ugen efter gik hjem med 5 stjerner. Siden da har de to søstre spillet et utal af festivaler i Danmark, og deres hit-single “Seven Greedy Girls” var den mest spillede sang på P6 beat i 2021.

PRISMA består af de to søstre, Frida og Sirid Møl Kristensen, som begge er vokset op i Odense. Som teenagere i 2014 begyndte de at lave musik på deres værelser, og med inspiration fra Agnes Obel, The Raveonettes, Trentemøller mm. ramte de en nordisk nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk og drømmende univers. Deres numre er især kendetegnede af deres sfæriske og velklingende vokaler, der svæver på en minimalistisk og tung produktion af støjende guitarer og elektroniske soundscapes.

På scenen optræder de i et sort og et hvidt suit, de har den samme frisure, en mørk og lys version, og man får man nærmest en yin/yang fornemmelse af at kigge på de to søstre når de spiller live. Det har man kunnet forvisse sig om sommeren igennem, hvor de kunne opleves på danske festivaler som Roskilde festival, Thy Alive, Musik i lejet mf.

Ture udenlands er det også blevet til, hvor de bl.a spillede for over 120.000 svenskere, da de optrådte som supportband for det legendariske svenske band, The Ark, på deres reunion tour. I mellemtiden blev deres single Drive, udvalgt af radiovært Lauren Laverne fra BBC 6,  som spillede den som en af ugens udvalgte tracks. I Efteråret vendte de tilbage til By:Larm i Oslo, og spillede deres første show på Reeperbahn i Hamborg.

Sammen med et udsolgt Lille VEGA på deres første headliner tour, afspejles deres momentum også i de danske musikmedier, hvor de har været nomineret til en GAFFA-pris, Steppeulven, Carl prisen og en DMA. Alt dette har skabt grundlaget for PRISMA i 2023, når de tager de næste store skridt.

Dato
torsdag 6. april 2023
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
170,-
Dørsalg
195,-
Køb billet

Find vej