Padlock Chain

Padlock ChainEndelig er Padlock Chain tilbage i Vejle!

 

De uofficielle jyske mestre i skrammelrock har været savnet i Vejle, hvor de nu efter års fravær vender tilbage, og tæller til fire på scenen i Bygningen.

Padlock Chain er berygtet for deres selvuhøjtidelige humor og altid smittende spilleglæde. Utallige spillesteder og arrangører har gennem årene oplevet omsætningsrekord i baren under netop Padlock Chains festlige koncerter."
Og det er vi glade for. For det er meget, meget vigtigt ikke at dehydrere, som man jo ellers let kan komme til under en svedig omgang rockmusik," siger forsanger Peter Friis Autzen.

Måske har du oplevet Padlock Chain på Jelling Musikfestival, til byfester eller på et motorcykeltræf. Eller på gaden, hvor de også har foldet sig ud. Eller måske har du stadig til gode at opleve dem sammen med dine venner. Nu har I endelig chancen.

Padlock Chain svælger i den rock, de selv er vokset op med. Men de kan også finde på at spille et enkelt blues- eller disco-nummer, hvis der er er stemning for det.
Så en aften i selskab med de fire venner kan blandt andet byde på numre af AC/DC, D-A-D, ZZ Top, Joan Jett, Gasolin, Donna Summer, Muddy Waters og mange andre.

De har selv opfundet betegnelsen ”Skrammelrock". For os handler rock allermest om energien og glæden, og ikke så meget om trestemmigt kor og fine akkorder i mol.
Vi elsker at spille, og vi glæder os meget til at lege sammen med de fine mennesker på Bygningen - et dejligt, dejligt spillested, der gennem årene har budt på masser af skønne oplevelser.
Det er alt for længe siden, vi sidst var i Vejle. Så vi glæder os til at komme og skramle," siger Peter Friis Autzen.


Padlock Chain er og har altid været: Peter Friis Autzen på sang/mundharpe og fandango, Lars Dreymann på guitar/kor og loddekolbe, Christian Mørch på trommer og tredjegradsligninger, Kenneth Madsen på bas/kor og svensknøgle.

 

 

Hvad andre har sagt om Padlock Chain?
Leder af Jelling Musikfestival, Lars "Charlie" Mortensen: "Padlock Chain er et sikkert kort, hvis man vil have en fest der rykker. Det har de vist, hver gang de har optrådt her på festivalen”.


Forsanger i Magtens Korridorer, Johan Olsen:

"Scenetilstedeværelse og publikumskontakt er ikke meritter man kan tilskrive så forfærdelig mange bands. Men jeg må tage hatten af for Padlock Chain. Hvis festen ikke var igang, så kommer den det når de går på scenen".


Spillestedleder Sune Rasmussen, Tøjhuset:

"Vi starter altid foråret med en Padlock Chain koncert. Showet er underholdende, medrivende og af bedste kvalitet! Og omsætningen i baren er høj. En ting er sikkert, og det er at Padlock Chain aldrig bliver kedelige…"


Tovholder på Sommerrock-scene, Thomas Stjernholm:

"Vi har mange gange haft Padlock Chain på scenen ved Sommerrock. Og hver gang er publikumstilstrømningen vokset, så pladsen er propfuld. Det er altid en fest, og vi har travlt i baren".

Dato
lørdag 28. januar 2023
Arrangør
Selvarrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
100,-
Dørsalg
125,-
Køb billet

Find vej