Oh Land

Oh LandOH LANDs nye single BLEED udkommer d. 14. april, og samtidig annonceres nyt album i September, med efterfølgende stor LIVE TOUR.

Oh Land aka Nanna Øland Fabricius udgav sidste efterår den dansksprogede XTRA EP, men vender nu tilbage til at udgive sange på engelsk. ”Bleeed” er den første single taget fra det kommende album, der udkommer til september.

Om processen fortæller Nanna:
”Sangene på mit kommende album er kommet til mig på engelsk. Jeg elsker at tiden er blevet til at man som sangskriver kan benytte sig af flere sprog. Også indenfor samme album hvor flere og flere artister udgiver sange på deres modersmål side om side med engelsksprogede sange. For mig er det sangene der bestemmer og jeg vil fortsat stadig skrive på dansk også.”

Singlen Bleeed er produceret af Vasco og Nanna udtaler:
”Bleeed er en ulykkelig kærlighedssang til SoMe. Den handler om det liv vi lever på sociale medier hvor liv flyder ind og ud af hinanden og man ikke altid ved hvad det har af konsekvens at gå online. Jeg udsætter min hjerne for et kæmpe bombardement af indtryk, og nogle gange følelser som jeg slet ikke er parat til at håndtere. Klimakrise, jordskælv, perfekte kroppe og stivbenede geder på 20 sekunder.
Den handler også om det selvpineri man kan udsætte sig selv for ved hele tiden at skulle opleve alt det man går glip af gennem andre. Jeg stiller en masse spørgsmål til mig selv med denne her sang. En had/kærligheds sang som helt klart også har en stor selvironi..”

Oh Land drager med sit band på en omfattende Danmarks tour til efteråret, men allerede til sommer kan du opleve Oh Land på en række festivaler herunder Tinderbox samt til Fredagsrock i Tivoli.

Oh Land Live Efterår 2023

fre 20 okt Vordingborg Stars
lør 21 okt Roskilde Gimle
tor 26 okt Horsens Horsens Ny Teater
fre 27 okt Herning Fermaten
lør 28 okt Svendborg Borgerforeningen
tor 02 nov Aabenraa Sønderjyllandshallen
fre 03 nov Vejle Bygningen
lør 04 nov Odense Magasinet
tor 09 nov Aalborg Skraaen
fre 10 nov Aarhus Voxhall
lør 11 nov Køge Tapperiet
fre 17 nov Kolding Godset
lør 18 nov Fredericia Tøjhuset
lør 25 nov København DR Koncerthuset Studie 2

Billetlink: https://luger.dk/artists/oh-land

Dato
fredag 3. november 2023
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
315,-
Dørsalg
335,-
Køb billet

Find vej