METALIZED Tour 2023

METALIZED Tour 2023METALIZED TOUR - 2023

Illdisposed - Vanir - Defacing God - Heidra

Der er blevet brygget godt og grundigt i den danske undergrundsscene i de sidste 10 år. Bands springer frem, som paddehatte i bunden af en efterårsskov, og talentet trives i stor stil.
Intromental Europe og Metalized Magazine har derfor besluttet sig for , at give en hjælpende hånd til nogle unge, håbefulde bands og samtidig tilbyde nogle lidt mere etablerede bands en mulighed for at shine, igennem at arrangere en årligt tilbagevendende Danmarkstour/begivenhed i stil med tidligere tiders "Headbanger's Ball tour". Igennem et fantastisk samarbejde med 9 spillesteder rundt i landet, vil METALIZED TOUR tage sin begyndelse i Februar 2023 med følgende line-up:

Illdisposed (special-show med deres eminente klassiker "1-800 Vindication" i dens helhed, som et special show)
Vanir
Defacing God
Heidra

Alle 4, danske bands, som har et eller flere albums ude og som samlet set er en interessant pakke, der strækker sig over flere genrer, men som generelt taler til det samme publikum.

Metalized Magazine er hovedsponsor af denne tour og det er en ære at kunne opkalde touren efter Skandinaviens længstlevende metal blad.

Chefredaktør Mika Botfeldt har denne kommentar til touren/konceptet:

"Metalized er stolte over, at kunne lægge navn til denne store DK tour. Der er ikke mange, som booker en så stor metal tour i Danmark, bestående af hele 9 shows, som Intromental her har gjort. Imponerende - det bliver vildt. Vi ses derude, rundt om i det danske land." 
Metalized tour vil blive en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor konceptet er at spillestederne, der er med, så vidt muligt, lægger sig fast på samme dato hvert år - dermed skabende en kontinuitet, som publikum i diverse byer kan forholde sig til allerede før næste års event er annonceret.

Altså - datoen er (mere eller mindre) den samme for hvert spillested. Konceptet er det samme. Kun bandsene ændrer sig år for år, og det vil naturligvis være relevante bands, som enten har et nyt album i støbeskeen, eller som på anden vis har gjort sig bemærket på de danske scener.

 

Links:
www.illdisposed.dk
www.facebook.com/illdisposed1
www.instagram.com/illdisposed_official
Illdisposed video: https://www.youtube.com/watch?v=E5DKLEpdO7M

www.vanir.dk
www.facebook.com/vanirband
www.instagram.com/vanirdenmark
Vanir video: https://www.youtube.com/watch?v=kQO7othPBOY

www.facebook.com/defacinggod
www.instagram.com/defacinggod 
Defacing God video: https://www.youtube.com/watch?v=gSwnTKFlqU4 

www.facebook.com/heidraofficial
www.instagram.com/heidraofficial
Heidra video: https://www.youtube.com/watch?v=KsA5BS2t_3g 

Dato
lørdag 11. februar 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
230,-
Dørsalg
255,-
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej