MATT SCHOFIELD TRIO

MATT SCHOFIELD TRIOMatt Schofield Trio

 

The Matt Schofield Trio er på alles læber med sin smarte fusion af fin jazz og blues. Citeret som "den bedste i sin generation" er Matt allerede en stor spiller i den røgfyldte undergrundsmusikverden, og helt eksklusivt kommer han til Vejle.

 

Matt er blevet beskrevet som "den næste Eric Clapton", og endnu bedre, med Jonny Henderson på B3 og Evan Jenkins på trommer, tager han det "klassiske" line-up i denne trio med sig til CROSSROADS Vejle.

 

Dette er en koncert i verdensklasse, du IKKE vil gå glip af!

 

Sammen med en historie, der har bragt ham og hans band til næsten 30 lande verden over, kommer priser, kolleger- og kritiker-ros - tre gange "British Blues Guitarist of the Year", "British Blues Album of the Year" og den første guitarist optaget i "British Blues Awards Hall of Fame". Mojo Magazine "Årets Blues Album" og guitarmagasiner "Top ti britiske bluesguitarister gennem tiden" sammen med Eric Clapton og Peter Green.

 

Som lidt af en eksklusiv var vi så heldige at tale med Matt lidt tidligere i år, og du kan se vores interview med Matt her https://crossroads-vejle.dk/media

 

Line-up:
Matt Schofield - guitar & vokal
Jonny Henderson - orgel
Evan Jenkins - trommer

 

Billetter i forsalg

Ikke medlemmer – kr. 245,-
Medlemmer – kr. 195,-
Ungdomsbillet – kr. 122,-

Dato
lørdag 14. oktober 2023
Arrangør
Start
20:00
Forsalg
245,-
medlemmer 195 kr. / ungdomsbilletter 122 kr. + gebyr
Køb billet

Find vej