Magnus Lasse Petersen

Magnus Lasse Petersen”Roots of Mine” albumet er ikke kun et værk der omhandler Magnus` rødder og opvækst med ADHD, - og hvad der ellers har været svært for ham,  - men også et ærligt og inderligt billede af de op- og nedture der har været i hans tidlige liv. Den talentfulde sanger og sangskriver vil have sin første EP til at fortælle hans historie med sine egne ord.

 

Magnus` musikalske udfoldelser har bragt ham igennem mange universer, der læner sig op af kærlighed til mennesker med en diagnose, og er inspireret af countrymusikken, som har været det univers han altid har holdt af. Værket beskriver hvordan han med familiens hjælp, og med stor selvindsigt og selvrefleksion,  er kommet godt ud på den anden side. Det handler om anerkendelse, ambitioner og kærlighed til ligesindede med samme udfordringer. Magnus har med sit tilbageblik i sin opvækst, fordybet sig i tro, håb og kærlighed, har aldrig opgivet sine drømme, og har kæmpet for det han tror på.

 

Nogle gange tegner musikken en dyster baggrund for fortællingen om aldrig at have  passet ind, f.eks "Invisible". I andre tekster giver det et ønske om at passe på andre, "Pray for yourself", og "Take it easy on the guy that try".

Denne EP er kun begyndelsen, og Magnus fremstår som et levende lys for alle de urolige sjæle, der er bange for at stå ved deres udfordringer med ADHD.

Magnus er uden tvivl den helt nye stjerne på den danske musikscene.

Magnus akkompagneres af et dybt professionelt band, der tager publikum med på en fantastisk musikalsk rejse, der gør de inderlige tekster meget vedkommende.

Matias Fischer, Christian Horty Stenrøjl, Lucas Illanes, Rikke Egholm Ravn, Rasmus Pedersen                   

 

Glæd Jer til en hudløs ærlig rejse igennem musikken, fra en ung og rå stemme.

Dato
onsdag 8. februar 2023
Arrangør
Selvarrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Forsalg
139,-
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej