FRIBYTTERDRØMME

FRIBYTTERDRØMME

Mennesketouren


I slipstrømmen af deres anmelderroste ep Menneskejagten tager Fribytterdrømme på landevejen med Mennesketouren og besøger syv danske byer til efteråret.

 

Fribytterdrømme lever og ånder med scenen under fødderne. Livemusikken og bandoplevelsen er drivkraften bag trioen og hvorfor de, år efter år, bliver ved med at drømme og hungre efter den synergi og magiske rock-pesi, der opstår mellem publikum og dem.

”Det er fuldstændig magisk at svede og leve på scenen med publikum. Det er vores koncerter - men det er deres fest, og vi kommer for at levere” - Lau Ingemann Vinther Pedersen

 

Til november drager det danske band ud landet med Mennesketouren. Startskuddet lyder i Odense 9. november, og herefter peger Fribytterdrømme fødderne mod Roskilde, Vejle, Esbjerg, Thisted, Aarhus og slutter af i København 24. november.

Fribytterdrømme hyldes ofte for at være et af de mest kompetente live acts på den danske musikscene og har spillet over 175 koncerter i Danmark - blandt andet på Roskilde Festival, Smukfest, Heartland Festival, Spot Festival og P6 Beat Rocker Koncerthuset.

I 2019 udgav Fribytterdrømme dokumentarfilmen Fribytterdrømmen, som havde premiere på CPH:DOX, og i 2021 kunne de fejre 10-års jubilæum, som de markerede med endagsfestivalen Fribytterfestival – 10 år med drømme.

Trioen, som består af Lau Ingemann Vinther Pedersen, Tobias Smith Agger og Felix Corrigan Suneson sluttede sidste år af med et kæmpe brag med deres eneste indendørs koncert det år i Den Grå Hal.

 

 

Mennesketouren 2023

09.11 Posten, Odense

10.11 Gimle, Roskilde

11.11 Bygningen, Vejle

16.11 Tobakken, Esbjerg

17.11 Spillestedet Thy, Thisted

18.11 Radar, Aarhus

24.11 Hotel Cecil, København

Billetter i salg nu via: allthingslive.dk

Dato
lørdag 11. november 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
195,-
Dørsalg
220,-
Køb billet

Find vej