HVA'SÅ VEJLE FRAADS

FRAADSDen anmelderroste duo FRAADS annoncerer Danmarks tour i efteråret 2023 og teaser nyt album. Med radiohittet  ’Forsigtig’ og flotte placeringer på lister som ”Årets bedste danske sange” og ”Dem vi ikke kan vente med at høre i 2023” har duoen arbejdet intensivt på ny musik til deres kommende album, der udkommer i 2023.


Den energiske og originale duo FRAADS, bestående af Papa Erotic og David Engel-brecht, har altid været kendetegnet ved excentrisk musik og ambitiøse liveshows. FRAADS har annonceret udgivelsen af deres andet studiealbum i 2023. Det kommen-de album bliver en elektronisk og genrebrydende oplevelse, med hilsner til alt fra no-stalgiske Nintendo-spil til stærke popmelodier. Albummet vil indkapsle temaer som død, FOMO, venskab, eventyr og breakup. Anden single fra det kommende album, udgives d. 5/5 2023 samme dag som de optræder på den store udendørs scene på årets SPOT Festival.


At skabe en unik og dragende live oplevelse, har altid været en hovedambition for den nytænkende duo og det kan publikum nu se frem til at opleve, når de turnerer rundt i Danmark til efteråret 2023. Soundvenue skrev i én af deres to 5-stjernede an-meldelser af FRAADS’ koncerter, at ”FRAADS forvandlede Musikhusets Store Sal til en helt anden verden” og at publikum tog imod dem, med en velkomst der kunne væ-re ”verdensstjerner værdig”, mens GAFFA senest skrev ”Så tak, FRAADS, for at ud-fordre dansk hiphop og for at udfordre den tilhørende performance”. Det er altså ikke ubegrundet, når man siger at FRAADS er gennemslående liveperformere, og om de-res kommende tour udtaler de:


“Vi glæder os for sygt til at komme ud og spille igen, og den her gang med vores nye album i ryggen! Sangene får liv og betydning når vi spiller dem live for jer, så vi kan ikke vente med at åbne dørene og genforenes med vores dedikerede og elskede Fraadsere!"

 

I december 2022 udgav FRAADS singlen ”Forsigtig”, der er en sang om at kræve sin egen tid og plads på dansegulvet, hvor ingen skal røre ved en, men også en sang om aldrig at kunne blive rørt igen efter at have mistet sit livs kærlighed.

Singlen landede dem en plads på Soundvenues liste over ”De 25 bedste danske san-ge” fra 2022 og har ligget flere uger i A-rotation på P3. Et samlet værk fik fans sidst i august 2020, da FRAADS udgav deres debutalbum ’FRaaaDS’, der fik utrolig flotte anmeldelser med på vejen. Duoen har brugt de sidste to år i studiet for at arbejde på nyt materiale til deres næste udgivelse, som udkommer i år, der peger i nye retninger for den dansksprogede duo og Soundvenue har udnævnt det kommende album til et af “Dem vi ikke kan vente med at høre i 2023”.

“Med den her plade føler vi, at vi har skrevet et nyt kapitel i vores lyd og fortælling. Det har været en lang og dybdegående proces, og vi har skrevet musik nok til 4 al-bums den her gang. Men vi er landet et sted, som vi føler, ikke kunne være anderle-des, og det betyder meget for os at skulle dele det med jer snart!”

 

Den seneste single ”Forsigtig”, og mange andre endnu ikke udgivne numre, fik publi-kum en smagsprøve på, da FRAADS inviterede til to eksklusive og udsolgte ”Demo-shows” i Aarhus og København, hvilket blev deres eneste to headlinerkoncerter i 2022. Billetterne blev revet væk og nu er de snart klar til at præsentere det færdige univers, når de spiller 11 koncerter på spillesteder landet over til efteråret 2023, inkl. Store VEGA i Kbh. Der skal danses tæt, længtes, grædes og skriges, når FRAADS fylder landets spillesteder med deres euforiske, altomfattende og overvældende mu-sikalske univers.Koncerter


To. 23/11 – Albertslund, Forbrændingen

Fr. 24/11 – Aarhus, Volume Village

Lø. 25/11 – Aalborg, Studenterhuset

On. 29/11 – Kolding, Godset

To. 30/11 – Herning, Fermaten

Fr. 1/12 – Vejle, Bygningen

Lø. 2/12 – Horsens, Platform K

On. 6/12 – Svendborg, Harders

To. 7/12 – København, Store VEGA

Fr. 8/12 – Roskilde, Gimle

Lø. 9/12 – Odense, Frølageret

 

Dato
fredag 1. december 2023
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
170,-
Dørsalg
190,-
Køb billet

Find vej