Blaue Blume

Blaue Blume

SUPPORT: M. Rosenbaum


Tre år er gået siden Blaue Blume – som nu er en trio bestående af Jonas Smith, Søren Buhl Lassen og Buster Jensen – udgav det mesterlige album 'Bell of Wool'. Den mellemliggende periode er gået med aktiviteter for hver af de tre medlemmer. Buhl Lassen har haft travlt som producer på albums for bl.a. Guldimund, Brimheim og Selina Gin, Jensen som guitarist for de to førstnævnte og Smith som skuespiller og hovedrollen i Martin Skovbjergs kommende film 'København findes ikke'.  

Nu er de atter forenet under fælles musikalske faner og den nye single 'Country' byder på en svævende enkelthed, der centrerer sig om melodiens styrke frem for at kultivere de storladne facetter, mange tidligere nok har forbundet gruppen med. Dog stadig umiskendeligt Blaue Blume, som man kender dem.
Få bands herhjemme har skabt en så skarpt defineret identitet og det høres naturligvis stadigvæk.
Ikke kun i kraft af Jonas Smiths vokal som en fundamental identitetsmarkør, men også fordi man i musik, arrangement og eksekvering tydeligt fornemmer et ensemble, der kender og forstår hinanden fuldstændigt.

 

’Country’ er første single i en række kommende udgivelser, og til marts kan du opleve Blaue Blume spille de nye sange samt et smukt udpluk af deres katalog, når de spiller otte koncerter rundt i Danmark.

 

 

M. ROSENBAUMs  dybe vokalklang og klassiske, stærke melodier udgør essensen af den soniske verden, hun skaber. Sammen med Karen Buhl Lassen og Oliver Urth præsenterer hun en række sange fra den nært forestående debutplade ‘Perversions’ i intime og nærværende versioner.

Perversions udforsker grænselandet mellem pervers selvoptagethed og omsorgsfuld selvkærlighed. Der skabes et melodisk fortroligt og inderligt rum, hvori temaerne bearbejdes lyrisk som to sider af samme sag.

M Rosenbaum stammer fra samme musikalske community som Blaue Blume, og Søren Buhl Lassen, Buster Jensen, og Robert Jensen Buhl har medvirket til tilblivelsen af ‘Perversions’.

Dato
fredag 10. marts 2023
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
220,-
Dørsalg
245,-
Køb billet

Find vej