Big O & The Blue Quarters

Big O & The Blue QuartersBig O & The Blue Quarters

- enestående musikalske talent og medrivende liveoptrædener!

 

Bandet tager udgangspunkt i Westcoast og Chicago-blues og mestrer den swingende JUMP-blues på en måde, der gør det svært at sidde stille. Som bandet udvikles, bevæger det sig også over i mere moderne, eksperimenterende blues og har efterhånden fundet sin egen unikke lyd.

 

Big O & The Blue Quarters er et yngre, dansk bluesband, der har formået at skabe sig et navn på den danske musikscene med deres enestående musikalske talent og medrivende liveoptrædener.

 

Big O & The Blue Quarters består af fem erfarne musikere, der hver især bidrager til det unikke lydbillede.

Kvintettens liveoptrædener er en blanding af traditionel blues og moderne elementer der giver musikken et frisk pust og gør den interessant for både blues-entusiaster, nye lyttere og publikummer. Med en rå stemme, virtuose guitar-riffs og energiske optræden formår bandet at sætte gang i enhver fest og skabe en unik stemning.

 

Big O & The Blue Quarters har spillet flere gange i Vejle samt på utallige scener og festivaler i Danmark, blandt andre Horsens Rock I lunden, Horsens Blues Alive, Randers City Bluesfestival, Den Blå Festival (Aalborg), Aarhus Festuge, Fatter Eskil, Gyngen, Kulisselageret og HNT samt den tyske Eutin Blues Festival.

 

Line-up:

Oscar "Big O" Eriksen, sang & mundharpe

Søren Schack, bluesguitar

Matias Rindom, trommer

Frederik Tygesen, bluesguitarer

Filip Dybjerg, basguitar

Dato
lørdag 25. november 2023
Arrangør
Start
20:00
medlemmer 160 kr. / unge 80 kr. + gebyr
Køb billet

Find vej