Undertekst

Undertekst

Support: Baseløs


UNDERTEKST er et dansksproget band med Aarhus som hjemby. De stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set gennem fire drenges øjne.  De ser som deres fornemmeste opgave at røre folk, med fængende melodier og sarte tekster.

De fandt sammen på efterskolen, var med i karrierekanonen i 2018/2019, og har siden bl.a. været på 2 turnéer med Go Go Berlin, spillet Smukfest 2020/2021, og udsolgt VoxHall, Aarhus til deres allerførste headliner koncert i December 2020. Deres single ‘Skal vi tage til månen’ var i top 10. over de mest spillede tracks på P6 i 2019.

I starten af 2020 blev Undertekst signet på pladeselskabet :labelmade: og har siden udgivet adskillige singler og EP’en “Det her det Undertekst”, hvorfra den første single,  ‘Hun Kender Alle Fra Aarhus’, kom i rotation på P3.


Undertekst spiller Northside i 2022, og drager på en større Danmarkstour til Efteråret 2022.

 

Support: Baseløs

 

Baseløs er lyden af et pop-excentrisk indie-pop-band, når det er bedst. Med ’Helt til København’ har Baseløs for alvor, vist deres potentiale. Baseløs’ spændende og fængende lyd er både personlig, drømmende og energisk - og formår at tage publikum med på en rejse, samt lade energien folde sig ud. Baseløs er en cocktail, som giver associationer til det tidlige Alphabeat eller nye danske indie bands som Barselona. Bag navnet, Baseløs, finder man 5 musikere, som ikke kun er dygtige sangskrivere og producere, men nyder at sætte deres eget, nytænkende take på dansk popmusik. Hermed skabes sange, som kan tages og føles på, gennem sangenes detaljerigdom og dynamiske energi. Baseløs har ved deres tre første udgivelser oplevet stor succes. Du har nok stødt på Baseløs i radioen, læst om dem på GAFFA eller hørt dem på din egen yndlings-playliste på Spotify. I starten af 2022 udgav Baseløs ’En Måneds Tid’, som blev udgivet efter en mindre danmarks turné, hvor GAFFA kvitterede med 4 stjerner for deres show på Radar, Aarhus.

Gaffa Skriver: De fleste gange, når man sætter et nyt stykke musik på, skal der lige et par gennemspilninger til, før man for alvor mærker, hvordan tekst, melodi, opbygning, vokal og instrumenter smelter sammen til en gryderet af kvalitet. Ved Baseløs lover vi, at det sker inden for de første få sekunder. Baseløs er fem unge musikere fra Aarhus, som i skrivende stund blot har udgivet to singler, “Helt til København” og “Smuk nok”. To numre af vanvittig høj kvalitet, hvor førstnævnte er noget nær et mesterværk. Forsanger Laura Blem Vinkler har en gennemtrængende stemme, som kan mærkes lige i hjertekulen, og den bakkes op af rockinspirerede guitarer og en fængende rytmesektion. Det er den perfekte balance mellem højtflyvende og jordnært. Det er alternativt pop omfavnet af det danske sprog, hvor teksterne er legende og fortæller historier om kærlighed og ungdommen.

 

Dato
fredag 30. september 2022
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
150,-
Dørsalg
175,-
Køb billet

Find vej