Stærk og Sårbar festival

Stærk og Sårbar festivalSIND-ambassadør Mathilde Falch har i samarbejde med SIND, arrangeret en række koncerter under titlen “Stærk & Sårbar”.

 

Denne eftermiddag i Vejle er sammensat af tre dygtige sangskrivere, der hver spiller 30 minutters koncert.

 

MC HANSEN

Forestil dig John Steinbeck læse højt på Benny Andersens terrasse, mens Niels Hausgaard fortæller jokes til Carl Nielsen, der spiller på klaveret” Det er de gode historier med finurlige detaljer om det store i det små, der er i fokus, hos den prisvindende sangskriver og historiefortæller M.C. Hansen.

 

ASTRID NORA
Når Nora lægger an med sin længselsfulde vokal, vikler hendes sange sig som uimodståelige sløjfer rundt om publikum. Astrid Nora skaber “Musik, der bygger bro mellem himmel og jord” (Side33) og “Skaber en vægtløshed, der giver lytteren en fornemmelse af indre ro” (GAFFA). Den lidenskabelig komponist og musiker har en særdeles dragende effekt på sit publikum, med hendes utrolige indlevelse, nærvær og ærlighed og har tryllebundet lyttere i både ud- og indland.
Jeg kæmpede selv med afhængighed i mine sene teenage år og havde meget svært ved at finde min plads i livet og mig selv, mine 20’ere var domineret af total apati - min form for angst samt en udiagnostiseret depression, årevis af svære mørke tanker og mange års indædt kamp for at overleve og finde min vej i livet. Også efter jeg blev til to for tidligt fødte og havde døden i hælene og efter 2 år kæmpede med 2 diskusprolapser og var tæt på at give op.

 

DET NYE NAVN
Jeg hedder Trine. Jeg er 42 år. Jeg er sangskriver og sanger i “Det Nye Navn”. Vi er snart aktuelle med vores debut album “elektriske stød”. “Elektriske stød” er en udgivelse med selvbiografiske sange. Sangene er små fortællinger fra mit liv på dansk. Jeg skriver både om svære ting der er hændt mig og om de mange gode tider der også har været. Jeg har levet et meget turbulent liv med mange op og nedture. I dag har jeg fundet et sted i tilværelsen hvor jeg er rigtig glad for at være. Det har været en lang rejse og jeg plejer at sige “at jeg har taget den lange omvej”.
Jeg spiller og fortæller til en “stærk og sårbar” koncert for at dele min historie med andre der står, eller har stået et svært sted i livet. Måske et sted hvor ingen udvej har været i sigte. Der har jeg stået flere gange i mit liv. Jeg vil gerne fortælle om hvordan jeg kom videre derfra. Derud over vil jeg fortælle om den kamp jeg har kæmpet med mit sind. For det har jeg nemlig også gjort. Jeg vil rigtig gerne give et indblik i min verden, for selvom min bagage er tung så er min historie også fyldt med håb, glæde, styrke, sejre og livsmod. Det er derfor jeg gerne vil dele den.

 

Koncerterne er målrettet mennesker der kender til psykisk sårbarhed, udsathed, misbrug og deres pårørende, men alle er velkommen.
Mathilde har arrangeret syv koncerter med andre sangskriver og fire koncerter med sit eget band. Alle koncerter er lagt udenfor de store byer.


Fælles for alle koncerter er at de optrædende selv kender til psykisk sårbarhed og ønsker at være med til at sætte fokus på at nedbryde tabuerne omkring det.
I samarbejde med Landsforeningen SIND. Koncerterne er gratis og der er ikke billetsalg, så kom i god tid.

Dato
søndag 30. januar 2022
Arrangør
Ekstern arrangør
Start
15:00
Dørene åbner
14:30
GRATIS ADGANG

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej