GRARUP ALLSTARS

GRARUP ALLSTARSPublikumsfavoritter og et af Danmarks absolut bedste live-bands


Lørdag den 26/11 kl. 20 er det danske Grarup Allstars som indtager scenen. Dette Danish Music Award-vindende orkester er klare publikumsfavoritter hvor end de spiller, og dét er der ikke noget at sige til. Dette jyske orkester sætter sig nemlig igennem med charme, stor seriøsitet og kompetence samt varme og god publikumskontakt, når de spiller deres soul-blues repertoire. Samme består dels af coverversioner af mere eller mindre velkendte numre samt af egne kompositioner. Begge dele står musikerne sig særdeles godt ved.


Med sangerinden Margrethe Grarup i front har Grarup Allstars ethvert publikum i deres hule hånd gennem enhver koncert fra start til slut.


Alle musikere er blandt Danmarks allerbedste og kan selvsagt deres kram i udstrakt grad, og når for eksempel superguitaristen Uffe Steen slår sig løs i helt egne improviserede guitarsekvenser står publikum med tabte underkæber og ikke et øje er tørt. Jo, det vugger og det swinger, det er sødmefyldt, det er blåt og der er sjæl i musikken, når Grarup Allstars rykker.


Vinder af Danish Music Award 2019 ”Årets Blues-LIVE pris”.


GRARUP ALLSTARS
Margrete Grarup : sang & percussion
Uffe Steen : guitar
Niels Mathiasen : saxofon
Esben Bach : trommer
Rasmus Stenholm : orgel/Leslie & kor
Niels Nello Mogensen : bas & kor

Dato
lørdag 26. november 2022
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:15
Forsalg
180,-
Dørsalg
220,-
Medlem Crossroads forsalg kr. 140 / dør kr. 180
Køb billet

Find vej