fredagsLIVE - Den Grimmeste Mand I Byen

fredagsLIVE - Den Grimmeste Mand I ByenfredagsLiVE er tilbage! 

 

Alle fredage i juni kan du nyde livemusikken på nærmeste hold i Vejle Midtpunkts hyggelige omgivelser.

 

Koncerterne er arrangeret af Bygningen i samarbejde med Vejle Midtpunkt

Der er gratis adgang til alle fire koncerter. 

 

Program 2022

 

 

3. juni kl. 16.00


Sahra da Silva indtager scenen med humor og indtagende outfits, og synger med en overlegen autoritet og elegance, uanset om det er klassisk soul, rå Chicagoblues, fræk funk, stemningsfuld gospel, eller sofistikeret jazz. Hun er københavner ind til benet, og fræk som en slagterhund.

 

 

10. juni kl. 16.00

 

ISSE lefler ikke for tidens trends, men skriver gribende og iørefaldende sange, der bevæger sig gnidningsløst mellem både pop, rock og folk. Ofte med en lyd, der vækker mindelser fra de glade 80’ere, og de mange ikoniske danske sangerinder fra den tid.

 

 

17. juni kl. 16.00


Billybobbers gør det muligt at genopleve rockens barndom i 50’erne, uforglemmelige sange af Elvis Presley, Carl Perkins, Johnny Cash, Roy Orbison, Little Richard, Chuck Berry og Buddy Holly, serveret i et autentisk og nærværende sceneshow.

 

 

24. juni kl. 16.00


Den Grimmeste Mand I Byen  består af fire bedagede umodne mænd, hvoraf de tre har en fortid hos bl.a Lars Lilholt og Poul Krebs mfl, mens den sidste - ’Charlie’, er leder af Jelling Musikfestival. Sammen spiller de sange,  som du troede du havde glemt,
fra 40’erne, 50’erne, 60’erne, og 70’erne

Dato
fredag 24. juni 2022
Arrangør
Bygningen & Vejle Midtpunkt
Start
16:00
GRATIS ADGANG

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej