HESS / AC / HESS - Julekoncert

HESS / AC / HESS - JulekoncertIndrømmet - vi elsker det, og vi ved, at publikum også elsker det. Den årlige julekoncert har vi traditionen tro lagt i hænderne på de vejlensiske brødre, Nikolaj og Mikkel og deres næsten-bror, Anders AC Christensen.

 

Denne trio har gennem en årrække leveret et program, som både indeholder nyt og traditioner. Aftenen vil bestå af to sæt, hvoraf det første vil fokusere på den sammentømrede trios nuværende repertoire med små overraskelser. Andet sæt vil fokusere på årstidens sange og inkludere fællessang med publikum. Ofte har trioen fået gæster på besøg, bl.a. har sangerinden Mette Lindberg og trompetisten Jesper Riis deltaget til stor glæde for publikum. Den hyggespredende jazzmusik følges på vej af pebernødder, dejligt juleøl, en JIVE-bestyrelse i højt humør, lys på bordene og julelys i øjnene.

 

Trioen kalder sig til daglig Hess/AC/Hess Spacelab, og de er gået hele vejen fra lysende talenter i Vejle til etablerede kunstnere på den danske scene og til efterspurgte, internationale stjerner.

 

Nikolaj Hess – piano, Mikkel Hess – trommer, Anders Christensen - bas

 

Dato
mandag 20. december 2021
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Forsalg
140,-
Dørsalg
140,-
Medlem JIVE jazz kr. 100 / Unge medlem kr. 60
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej