Calby (ny dato)

Calby (ny dato)EFTER TOTALT UDSOLGT: CALBY ANNONCERER NYE SHOWS 

 

Der er meldt udsolgt i alle byer, når danske Calby rammer landevejen i september.  

I dag løfter den danske sanger dog sløret for en ny og større tour, der vil bringe ham rundt i landet med hits som Burnout, The Million Dollar Song og The Everyday Bit i rygsækken.  

 

Fra Ideal Bar til Store Vega 

For godt et år siden brød en ny kunster lydmuren med sangen ’The Everyday Bit’. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som #8 på dansk radio. Bag hittet stod Calby aka. den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo. Billetterne til hans første show på Ideal Bar, blev revet væk og siden har interessen været så stor, at han kunne melde udsolgt på Lille Vega 9 måneder før show og i dag kan annoncere sin første stående Store Vega koncert samt en stor landsdækkende tour. Det skal nævnes at den udsolgte Lille Vega efterfølgende er blevet ændret til en siddende Store Vega pga. de nuværende restriktioner. 

 

Burnout: Fra hypet til storhittende  

Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify. 

 

Koncerter tilpasses Covid-19 restriktioner  

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at livemusikken er stærk udfordret under coronavirussen. Det kan Calby skrive under på med mere end 15 aflyste festivalkoncerter. Men for netop at holde live i livemusikken annoncers denne tour og skulle der fortsat være restriktioner i 2021, vil Calby og arrangørerne gør alt for at gennemfører koncerterne under de givne restriktioner (ligesom det er lykkes at gennemføre den nuværende tour i September 2020): 

 

Foto: Yannick Wolff

Dato
fredag 17. september 2021
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
215,-
Dørsalg
240,-
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej