Bite The Bullet

Bite The BulletKoncerten er desværre aflyst og flyttes til 22. januar. Alle billetkøbere vil få direkte besked omkring procedure


BITE THE BULLET har altid eksperimenteret med elementer fra både rocken og elektropoppen, men på deres nye plade cutter trioen deres riffbårne rocklyd op, med letantændelige elektrobeats, fængede pophooks, og rave energi. Resultatet er et hektisk og dansabelt bud på syrepop anno 2021. Selv kalder de genren Thunderpop. Mindsettet for den nye plade er da også et radikalt andet end på gruppens tidligere albums:

 

”Vi har altid drømt, at bandet skulle være som et åbent kærlighedsforhold, hvor man gerne må have elskere og finde næring udenfor bandets lukkede cirkel – det er bare først nu, vi selv har været klar til det”, siger guitarist Paw Eriksen.

 

Bite The Bullet har derfor ladet de første, spæde sangskitser cirkulere frit blandt gode venner og sangskrivere som Søren Christensen (Fallulah, Nabiha, Reptile Youth, m.fl.) og Jonas Breum (Peter Sommer m.fl) før sangene fandt deres endelige form. I processen tog Søren Christensen styring som producer, kreativ storebroder og tovholder.

 

Som eksplosivt liveband har Bite The Bullet flere intensive europaturnéer på samvittigheden. Her har navnlig de tyske og spanske koncertgængere kastet deres kærlighed efter den danske rocktrio. De hyppige ture ned ad den tyske Autobahn har givet trekløveret et trofast fanskare sydpå og har gjort dem til et toptunet live act, som besidder en utæmmet energi, der er en sjældenhed herhjemme.

 

“At spille en koncert er, for os, ikke bare at lire et par sange af for et publikum. Nej, vi vil sgu’ have folk til at være en del af festen, og vi er ikke bange for at lukke dem ind,” fortæller forsanger, Thomas Storgaard Christiansen, om bandets højeksplosive koncerter. Bite The Bullet spiller med en energi og en indlevelse, der gør det vanskeligt for selv de tungeste ben at stå stille. Noget som det danske publikum har fået at føle når bandet har supportet for navne som Magtens Korridorer, Go Go Berlin, Baby Woodrose, The Blue Van og The Sandmen.

 

Bite The Bullet består af den karismatiske forsanger Thomas Christiansen, guitarist og multiinstrumentalist Paw Eriksen, samt Christian Norup på bas og synth. De har tre albums og to EP'er i bagagen sammen og de har turneret heftigt i mange europæiske lande, herunder i Tyskland, Østrig, Schweiz, Spanien, Portugal, Italien og Litauen. I Danmark har de supportet bands som Magtens Koridorer, Blue Van, The Sandmen og Baby Woodrose og har spillet på et hav af venues og de er kendte for at kunne levere medrivende liveshows og har den gnist der skal til at antænde festen.

 

Dato
fredag 26. november 2021
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
100,-
Dørsalg
125,-
AFLYST

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej