Mekdes

Mekdes

Support: Gunilla


Mekdes - fra Sønderjylland til Mælkevejen

Det er gået stærkt for den unge koldingenser, der sidste sommer havde æren, af at åbne Smukfests legendariske Bøgescenen, som vinder af LiveCamp 2019.
Henover den sommeren skulle den nye soul-stjerne jo ellers have ramt nogle af landets største festivaler, North Side, Jelling og Roskilde, men det satte Corona jo desværre en effektiv stopper for.  


Kometen Mekdes er ellers svær at stoppe, og med inspiration fra kvindelige R&B- og soul-kollegaer som Jorja Smith, Kehlani, Ella Mai, NAO og Billie Eilish, skriver hun musik og tekster med personlighed og synger med en stemme, der både udstråler styrke og sødme.


Mekdes lyder af hele verden, og har bestemt heller ikke planer om at stoppe ved hjemlandets grænser – musikken skal ud over stepperne, og Mekdes er allerede godt på vej!

Hun har netop udgivet singlen ’In Favor Of You’ , hvor hun på smukkeste vis lukker melankolien ind i sit catchy r&b-univers i sit første samarbejde med produceren Vasco. Sangen har hun skrevet til sin familie, og den handler om at fortælle sine nærmeste, at man elsker dem, før det er for sent:

“Jeg er adopteret fra Etiopien, og tænker ofte på, hvordan mit liv kunne have set ud, og på hvor taknemmelig jeg er overfor mine forældre, for alt det, de har givet mig. Det er noget, jeg har haft med mig altid og noget, jeg synes er vigtigt at minde sig selv om at sige højt” ,
fortæller Mekdes.

Med sin opløftende neo-soul har hun bragt ny energi til musiklandskabet, og den særlige Mekdes-vibe indtager verden fra basen i Kolding, hvor talentet selv både skriver og producerer sin musik. Soul-stjerneskuddet glæder sig til at arbejde videre på sit kommende album, og hendes første Danmarksturné i september/oktober.

 

SUPPORT:

GUNILLA går på Rødkilde gymnasium i Vejle, og sammen med vennen Cristopher, producerer hun musik indenfor ’art pop’ og singer-songwriter

Dato
fredag 25. september 2020
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
95,-
Dørsalg
120,-
Køb billet

Find vej