Lasse & Mathilde Band

Lasse & Mathilde Band



NY DATO

Koncerten er flyttet fra 29/3 til 20/9 2020, og alle billetkøbere har modtaget en mail direkte fra live/BACKEND med instruks ift de købte billetter.


_______________________________________________________________

 

Folkekære Lasse & Mathilde fortsætter sin turné ind i det nye år, med deres nye album ’Hvem drømmer hvem?’ i bagagen, og et stjernespækket band, fyldt med legender og ikoner fra den danske musikscene.


Ole Fick, Wili Jønsson og Alex Riel, der tilsammen har en fortid i historiske konstellationer som: Gasolin, Savage Rose, Sebastian, Frede Fup, Burning Red Ivanhoe, Trille band, Monrad & Rislund, Cæcilie Norby og mange flere.


Tre af pladens sange er skrevet i samarbejde med vennen og mesterproduceren Daniel Lanois, der normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel. Og den aktuelle single “Den halve vind", tegner da også lyden af et kommende mesterværk.

Som Mads Kornum fra 33 Plus skrev i en anmeldelse: “Man fristes til at bruge ordet verdensklasse, og det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse & Mathilde album i et par årtier eller tre !!”

 

Udtalelser:

"Jamen for helvede, mine damer og herrer! Hvilken opløftende aften, som Lasse og Mathilde bød ind til! Man var jo lige ved at blive alvorligt forstyrret i sin sommerdepression! Helt nye sange fra duoen, der netop nu er i studiet med Hans Krag Jacobsen og Ane Riel som tekstforfattere. Og det var GODE sange.Hver havde sin tydelige profil, god musik og med poetiske tekster af høj standard. Og så backet af et fint, fint band: Wili Jønsson faldt godt og enkelt ind med bassen, Alex Riel swingede, Ole Fick spillede helt lyrisk elektrisk guitar med et svirp af blues og lækker slide."

Henrik Strube, omtale af koncert i SOHO, Kbh

 

"Nyt album på vej fra Lasse & Mathilde – med hjælp fra musikalsk All-Star hold og selveste i samarbejde med musikmagikeren/mesterproduceren Daniel Lanois, der jo ellers normalt omgiver sig med navne som Neil Young, U2, Bob Dylan og Peter Gabriel.Men et godt venskab, der blev grundlagt i de glade Midtfyns Festival dage – kan der altså også komme sange ud af. Og hvis kvaliteten for sangen ”Den halve vind” var pejlesnor for niveauet, så er der i sandhed noget af glæde sig til. Man kunne næsten fristes til at bruge ordet verdensklasse. 33Plus kunne konstatere at parret stadig skinner sammen når vokaler, violin og guitar stemmer i – og ikke mindst når de er i så godt et musikalsk selskab, som de var her. Det er næppe for meget at drømme om det bedste Lasse og Mathilde album i et par årtier eller tre! Foreløbig løfter vi på hatten i respekt over at de for en aften viste at de stadig kunne være hippe og hotte"

Mads Kornum, 33Plus, omtale af koncert i SOHO, Kbh

Dato
søndag 29. marts 2020
Arrangør
Start
15:00
Dørene åbner
14:00
Forsalg
195,-
Dørsalg
220,-
Køb billet

Find vej