Kajsa Vala

Kajsa Vala



Kajsa Vala har haft et travlt 2019 på landevejen, både som 3. live-medlem på Psyched Up Janis’ efterårstour og med sin egen musik - både med fuldt band og på en velbesøgt nærværende akustisk efterårsturné i hele Danmark.

 

I efteråret 2020 er hun klar til at udgive sit tredje album og d. 24. april udgiver hun første single herfra. “One Drop” er et hjertesuk til tiden der flyder og en konstatering af, at vi ikke kan stoppe den.

“Som fuldtids musiker, sangskriver i konstant bevægelse fremad, bliver man som menneske og mor i sine få pauser mindet om, at man ikke får tiden tilbage. Og den situation vi og verden står i lige nu giver os ingen anden udvej, end at dyrke det nære og det eftertænksomme - det passer denne sang rigtig fint ind i”, fortæller Kajsa om den nye single.


Med nærværende sangskrivning og vokalpræstation understøttet af fremragende guitarspil er “One Drop” det, man næsten kan kalde en Kajsa Vala-klassiker. Et univers, hun har dyrket altid og som har skabt det nærvær og den intimitet, der gør, at hun til stadighed vokser i folks hjerter - i særdeleshed på den danske live-scene, hvor flere og flere har fået ørene op for hendes støvede americana-pop.

 

Kajsa Vala hendes velspillende band følger udgivelsen op med en intensiv efterårsturné i hele landet.

 

Dato
fredag 13. november 2020
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
195,-
Dørsalg
220,-
Køb billet

Find vej