Hjalte Ross

Hjalte Ross

Support: Marí
Koncerten er aflyst


Koncerten er aflyst.

 
Alle billetkøbere har fået direkte besked og vil få refunderet deres billetter

 

Vi arbejder på at kunne gennemføre koncerten på et senere tidspunkt

 

BEMÆRK! Har du ikke set mailen fra live/BACKEND omkring koncertændringerne, så tjek gerne under "spam" eller "uønsket mail". En del af de udsendte mails ser ud til at være landet der.

 

____________________________________________________________

 

 

HJALTE ROSS er en ung dansk sangskriver, sanger og guitarist. I efteråret 2018 udgav han sit debutalbum ”Embody”, en plade der samler forskellige reflektioner over et bredt aspekt af følelser.

Ross' stemme rummer et klarsyn og en særlig taktilitet, som sammen med sangskriverens dristige fingerspil giver 'Embody' en intens og afsondret lyd af tidløshed. Numrene akkompagneres af smukke stryger- og blæser-arrangementer, såvel som af improviserede rytmesektioner, der på trods af deres forskelligheder smelter perfekt sammen. Således er 'Embody' et uventet værk fra så ung en kunstner. Det lyder nærmest som om at pladen' er produktet af Hjalte Ross' arbejde med at finde forståelse og tilgivelse i sit grublende sind.

For tiden fokuserer mange musikere på at skabe unikke lyde med effekter eller seje gimmicks. Unge Hjalte Ross fokuserer kun på sangskrivningen, og på at gøre sangene unikke i sig selv.

Hjalte arbejde på sit debutalbum i næsten to år. Hans sange er komponeret på akustisk guitar og båndoptager, inden de bliver akkompagneret af store arrangementer, udviklet i samarbejde med komponist Steve Turner (Michael Jackson, Kylie Minogue, Beyonce, Jeff Lynne, etc.), og senere indspillet af strygekvartetten Who Killed Bambi (Father John Misty, Mick Harvey, TV2, etc). Selve pladen blev indspillet i Nordjylland, med Hjalte Ross' band og den legendariske producer John Wood bag pulten. 'Embody' er mixet i Aberdeen af selvsamme John Wood (Pink Floyd, Nico, John Cale, Cat Stevens, Nick Drake, John Martyn, Bert Jansch, etc.).

 

 

Support:

 

Marí 

Med sin hjemsøgende vokal og minimalistiske sange med rødder i folk-musikkens verden, er Marí i besiddelse af en naturkraft hvor roen og råstyrken går hånd i hånd. Hendes sange bakkes op af multiinstrumentalist Andreas Westmarks (Get Your Gun, Hjalte Ross) akkompagnement.

Efter at have brugt første halvdel af 2019 på at spille koncerter i Skandinavien samt bl.a. et supportjob for Broken Twin, lånte Marí og Andreas Westmark en gammel forladt herregård i Sallingsund nær Marí’s hjemegn, som udgjorde den ideelle ramme for indspilningen. Med hjælp fra producer og musiker Simon Mariegaard (Kogekunst) indspillede de 5 sange.

Alle numre er skåret helt ind til benet og pakket ind i en organisk lyd, og selvom der er en rød tråd igennem hele albummet, står hvert enkelt nummer meget forskelligt. Sangene kredser sig om ærlige personlige beretninger og tilståelser om det  at være et ufuldkomment menneske, der danner sine egne poetiske sandheder.

Dato
torsdag 26. marts 2020
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Forsalg
95,-
Dørsalg
120,-
AFLYST

Find vej