B.B. And The Blues Shacks (D)

B.B. And The Blues Shacks (D)



"Ladies & Gangsters: It’s Blues Time"

 

B.B. AND THE BLUES SHACKS elsker musik og formår at underholde deres publikum i bedste forstand.

 

Med en blanding af ægte, håndlavet Blues, Soul og Rhythm & Blues, indtager de fem fra Hildesheim alt lige fra klubber til festivaler. I mere end 30 år har de rejst verden rundt. Resultat: mere end 4500 koncerter og talrige priser fra "German Blues Award" til udmærkelser som "Europas bedste Blues Band". Fordi de - især live på scenen - betragtes som en enestående oplevelse.

 

Derfor har B.B. AND THE BLUES SHACKS også i hele Europa været i stand til at håndhæve sit ry som et absolut Top-Blues-Band. De har spillet på de største festivaler verden over, med musikere som Bob Dylan, B.B. King og Elvis Costello blandt mange andre... og med stor succes!

 

Frontmand MICHAEL 'MADDY' ARLT (sang & mundharpe) har længe været i superligaen af europæiske blues og soulsangere. Broderen, ANDREAS ARLT, der er kendt for sin på samme tid kraftfulde og elegante spillestil, er udråbt som "verdensklasse guitarist". FABIAN FRITZ spiller klaver og orgel - og leverer en kraftfuld og alligevel dyb måde at håndtere tangenterne på. HENNING HAUERKEN (akustisk gulvbas og elektrisk bas) og trommeslageren ANDRÉ WERKMEISTER leverer et bundsolidt og svingende drive og groove, som sidder lige i skabet.

 

B.B. AND THE BLUES SHACKS er en stor live-oplevelse... en oplevelse som sidder i publikum længe efter koncerten!

 

 

"B.B. And The Blues Shacks" er:

Michael Arlt - sang, mundharpe
Andreas Arlt - blues guitar
Henning Hauerken - kontabas og el-bas
Fabian Fritz - orgel, klaver & kor
André Werkmeister - blues tromme

Dato
lørdag 29. februar 2020
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:15
Forsalg
185,-
Medlem Crossroad forsalg kr. 95,-
Køb billet

Find vej