The William Blakes

The William Blakes



Kære venner af The William Blakes

Det er med stor ærgerelse at vi er nødt til at aflyse den planlagte novembertour. Det er desværre ikke de første koncerter vi må aflyse i år - men på grund af længerevarende sygdom kan det ikke være anderledes. Det er en virkelig træls situation i en tid hvor vi ellers i bandet har oplevet en kreativ opblomstring som vi havde glædet os til at dele med Jer alle rundt omkring i landet.

Vi håber naturligvis på jeres forståelse og glæder os til at se Jer igen i en nær fremtid.

For at få refunderet jeres billetter anbefales det at I tager fat i billetudbyderen bag den respektive koncert, hvis de da ikke allerede har taget fat i Jer.

Mvh
Kristian, Bo, Fridolin og Frederik
The William Blakes

 

 

The William Blakes debuterede i 2008 med pladen ‘Wayne Coyne’ (Speed of Sound) og udgav i årene efter 5 plader – en hvert år. De modtog i 2011 en DMA for Årets Orkester og Årets Album. De fik Kronprinsparrets Stjernedryspris og blev håndplukket til at varme op for Arcade Fire i Ballerup Super Arena.

Siden 2014 har bandet ikke udgivet en plade – men i marts udkom endelig deres syvende album ‘1991’. Et album hvor målet har været at skrive store sange med store arrangementer, og at indspille dem live i samme rum.

 

“Vi er gået efter at genskabe en musik nogen af os lyttede til, da vi var børn,” siger Kristian Leth. “De nye numre er klaversange, ligesom hos mine gamle helte Supertramp, Elton John og The Beatles. De er stilistisk et godt stykke fra The William Blakes’ første plader.”

 

Selv om den nye plade er den første i fem år, har bandet alligevel spillet en række koncerter i løbet af 2018 på bl.a. Huset-KBH. Det er bl.a. publikums entusiasme fra disse koncerter der udgør drivkraften til den nye plade.

 

Historie

 

The William Blakes er et band, der består af 4 bedste venner, der har kendt hinanden, siden de var teenagere. De begyndte deres musikalske karrierer sammen, da de mødtes, men det var først i deres tyvere, at de grundlagde bandet opkaldt efter den visionære engelske poet: Ud fra ideen om at skabelsen af musik er en radikal, fri og spirituel handling. Noget både plader og koncerter bærer præg af.

 

De har alle sideløbende med bandet medvirket i andre konstellationer - Frederik og Fridolin Nordsø i The Mountains, Bo Rande i Blue Foundation og Kristian Leth som soloartist - men The William Blakes er bandet de vender tilbage til, og som de ikke kan melde sig ud af. Det er her de er frie til at lave den musik, de ikke selv vidste de kunne.

 

I en livesammenhæng veksler The William Blakes’ koncerter mellem fælles-omkvæd hvor alle synger med på radio-singler som ‘Science Is Religion’ og ‘Secretly’ til lange passager med musikalske udforskninger der ændrer sig fra aften til aften. Bandet har rødder både i pop og rock, fusion og art-rock, jazz og konkretmusik og alle tingene kommer frem i løbet af en enkelt koncert.

Foto: Nina Frifelt

Dato
torsdag 14. november 2019
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
180,-
Dørsalg
205,-
AFLYST

Find vej