Go Go Berlin

Go Go Berlin

Support: Undertekst


LOVE ME hedder GO GO BERLINs nye ørehænger-single, og det er meget svært, ikke at elske dette energiske indie rock ensemble. Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme, med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den dansk scene. Ikke nok med det, så har bandet skabt sig et solidt omdømme i udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i det meste af Europa, USA, Indien og Kina.

 

Med nye sange og udgivelse(r) klar i kulissen, er Go Go Berlin klar til at løfte sløret for deres nye lyd på de danske spillesteder. En mørkere, vildere og mere ”klubbet” version af Go Go Berlin.

 

Det skriver pressen om Go Go Berlin:

 

EN ROCKÅBENBARING PÅ NORTHSIDE *****

”Go Go Berlin har spillet flere hundrede koncerter siden begyndelsen i Silkeborg i 2010. De virker sammenspillede, ikke bare i det fælles lydrum, men også bevidsthedsmæssigt. (…) Vium synger som en mand, der både intuitivt og helt bevidst udmærket godt ved, at rock'n'roll er en krig, der skal vindes hver gang.” (B.T.)

 

ICH BIN EIN GO GO BERLINER *****

”Go Go Berlin har Danmarks måske bedste fans. Livslystne unge mennesker i alle aldre, der hurtigt får ømme håndflader og kridtede dansesko. Det er slet ikke svært at forstå, når man med egne øjne og ører oplever krudtuglen Christian Vium og hans kumpaner sætte ild til et ladt Magasinet, Odense.” (GAFFA)

 

 

SUPPORT:

 

 

 

UNDERTEKST er et dansksproget drengeband, med Aarhus som hjemby. De stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upoleret kærlighed set igennem fire drenges øjne. De blot 17-18 årige drenge fra Undertekst fornemmeste opgave er at røre folk i deres hverdag, med fængende melodier og sarte tekster. 

 

UNDERTEKST spillede på sommerens smukfest og ligger lige nu i rotation på P6 BEAT, med sangen “Skal vi tage til månen”, som der også ligger en musikvideo til på Youtube. Efter deres koncerter skal folk være i en boble af glæde og adrenalin. 2019 venter en spænende år for UNDERTEKST.

 

 

Dato
lørdag 9. november 2019
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:00
Forsalg
195,-
Dørsalg
220,-
Køb billet

Find vej