ESPICHICOQUE

ESPICHICOQUE

"UDE I AFTEN" - Mulighed for køb af kombi-billet til kr. 100


ESPICHICOQUE - ET AF DE HELT NYE SKUD PÅ DEN DANSKE MUSIKSCENE

 

Halvt cubanske/halvt danske Emilie Espichicoque [E·SPI·TJI·KÓ-KÆ] har rødderne dyb forankret i det århusianske musikliv og skriver autentiske R’n’B-sange med en soulet bund og en snert af hiphop. Det er så ægte, som det kan blive, og Espichicoque både synger og styrer trommerne så overlegent, at hun allerede fra første beat har publikum i sin hule hånd.

 

Det er ikke nogen hemmelighed, at musikbranchen længe er blevet beskyldt for at være for lidt præget af det feminine køn, og det råder Espichicoque bod på, når hun spiller live. Her medbringer hun nemlig intet mindre end syv andre topkompetente kvinder og…nå ja; ingen mænd.

 

Og Espichicoque….? hun er kommet for at blive. Sidste år i maj udgav ESPICHICOQUE sin anden single "Lately", produceret af Frederik Carstens (Karl William, Anya, ect.). Den vagte stor opsigt bl.a Bands of Tomorrow skriver "Sangen fremkalder en fornemmelse af dybfølt autenticitet, som skinner igennem allerede ved første lyt og gør nummeret til en både rørende og velklingende affære." og KarriereKanonen har tilmed udtalt " Vi elsker det her!"

 

På Spot 2017 fik hun stor opmærksomhed og Gaffa kvitterede med 4 stjerner og skrev:

 

”Den nye soul- og r&b-mama har meldt sin ankomst…..

 

Sangerinden Espichicoque slår, uden at tænke over det, en klo i publikum som bliver fastholdt og tryllebundet. Der er ingen backtracks, laptops eller AutoTune at finde på scenen, og det giver et helt forfriskende pust, midt i en tid, hvor udefrakommende hjælpemidler er på sit højeste. Tonen er cool r&b og soul, som bliver udtrykt gennem velklingende sange, herunder en rørende og personlig ballade.”

 

gaffa.dk/anmeldelse/Espichicoque

 

Arrangeret i samarbejde med Ude i Aften

 

 

KØB KOMBI-BILLET TIL BÅDE ESPICHICOQUE 20/9 OG FARVEBLIND 2/11 FOR KUN KR. 100 

 

Køb din kombi-billet her

Dato
fredag 20. september 2019
Arrangør
Ude i Aften / Bygningen
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
80,-
Dørsalg
105,-
KØB KOMBI-BILLET TIL BÅDE ESPICHICOQUE 20/9 OG FARVEBLIND 2/11 - se billet-link i teksten
Køb billet

Find vej