mono mono / Fjernsyn

mono mono / FjernsynElektronisk dobbeltkoncert med alt fra forførende beats, hypnotiske saxofoner og beroligende vokaler, til monotont, minimalistisk og filosofisk synthesizerpop.

MONO MONO // Med over 200.000 streams på Spotify med deres første single ‘CityLights’, samt airplay på P3, gik mono mono lige i danskernes hjerter og strøg dermed direkte ind som nummer 1 på det elektronisk barometer.
Med deres musik er de nået vidt omkring og har bl.a. fået airplay på: Amazing Radio, DR P3, P6 Beat, Svensk P3 og ByteFM, samt fået en masse omtale i både ind- og udenlandske medier.


mono mono blev allerede fra start spået en stor fremtid. Og blev featured på NBHAP’s liste over 8 artister man skulle holde øje med i 2017. Det beviste de også da de i maj leverede et gennemført liveshow for en fuld sal på Filuren, til dette

års SPOT festival. Duoen består af Jakob Franck og Karoline Elsig, hvis stemme ofte sammenlignes med Björk. Og når hun samtidig spiller saxofon til Jakobs velproduceret beats, opstår et aldeles unikt lydunivers. mono mono forfører

deres publikum når de spiller live, hvor de sender publikum til et drømmeunivers, ved at præsentere et dynamisk lydbillede, der er dekoreret med en blanding af elektroniske lyde, beroligende vokaler og hypnotiske saxofoner.FJERNSYN 

En ny dansk trio, der spiller dansksproget elektropop. Gruppen dyrker minimalisme og simple hooks med rødder i europæisk synthesizerpop. Inspirationen kommer ikke kun fra navne som Kraftwerk, Laid Back og Massive Attack, men også fra et omfattende sammensurium af referencer fra forskellige musikperioder. Tekstuniverset tager afsæt i både banale, dagligdags observationer og mere filosofiske refleksioner over verdens tilstand.

 

Trioen bryder gerne med den traditionelle popskabelon med vers og omkvæd til fordel for repetitive forløb med en tilstræbt monotoni. Fjernsyn arbejder ud fra en række dogmer, som blandt andet foreskriver, at sangene skabes i form af musikalske kædebreve, hvor de involverede har frie hænder til at skrive om og sende tingene i en ny retning, indtil kompositionerne på demokratisk vis finder deres endelige form. Et andet dogme udelukker sange, der handler om kærlighed mellem to mennesker. Ikke fordi Fjernsyn er imod kærlighedssange, men fordi trioen finder det sjovere at udforske et andet tekstunivers. Så i stedet for kærlighed handler Fjernsyns sange om alt fra politik, forbrug og klima til boligindretning, biler og porno.


Fjernsyn sendes af H.H. Præstbro, Per Toftager og Bo Feierskov.

 

 

Billetinformation: 
Billetter til denne koncert sælges gennem vores nye billetsystem som vi overgår helt til i 2019.

Så det er altså ikke en fejl at dit køb ikke sendes videre til Billetlugen som ved de fleste af vores andre efterårskoncerter.

Dato
fredag 12. oktober 2018
Arrangør
Start
21:00
Dørene åbner
20:30
Forsalg
80,-
Dørsalg
100,-
Køb billet

Følg os på Instagram #bygningenvejle


Find vej