Julejazz m. Hess-AC-Hess

Julejazz m. Hess-AC-Hess



JULEKONCERT

 

Mens du går og venter på julen med dens dejlige traditioner om at mødes med familie og venner, kunne du holde en anden tradition i hævd: JIVE’s årlige julekoncert!

I de seneste år har JIVE med stor succes betroet trioen Hess/AC/Hess opgaven, fordi de har rødderne i orden (stammer fra Vejle), værdsætter og udvikler dette julemøde med det vejlensiske publikum, og har et meget højt musikalsk niveau.

Ved koncerten vil du kunne høre liflige, original-melodier fra trioens nuværende repertoire og danske/udenlandske sange med duft af vinter og jul. Der kunne blive plads til lidt fællessang med publikum. Ofte dukker nogle musikalske venner op ved denne lejlighed og tager del i løjerne.

 

Vejrguderne sørger for den stille julesne, JIVE sørger for p-plads til rensdyr og slæde og de gode rammer, publikum sørger for stemningen og HESS/AC/HESS sørger for at sætte musik til det hele. Vel mødt og tag gerne familie og venner med. Husk at komme i god tid, evt. bestille billetter, da julekoncerten traditionelt er velbesøgt!


Nikolaj Hess – piano, Anders Christensen – bas, Mikkel Hess – trommer

Dato
onsdag 14. december 2016
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Kr. 120 / Medlem JIVE kr. 100 / Billetsalg i døren

Find vej