DORADO SCHMITT

DORADO SCHMITT



Denne aften vækkes den legendariske franske guitarist Django Reinhardt til live igen.

 

Far og søn, Dorado og Amati Schmitt, begge på guitarer og violin/sang (Dorado) spiller, så englene synger. Amati regnes for et af de allerstørste musikalske talenter overhovedet i guitar-kredse.

Familie-bandet og de øvrige musikere, bl.a. danske Esben Strandvig, ligeledes på guitar, er så dybt musikalske, at de har lagt den ganske verden ned.

Det er fyrig og frisk sigøjner-(romani)musik af højeste karat. Selv om musik-genren regnes for opstået i 30’ernes Frankrig, er den meget levedygtig også i 2016.

Dorado Schmitts orkester har rejst over hele verden, spillet på de største festivaler og på de mest kendte jazz-klubber, bl.a. Birdland i New York, hvor de var en sensation. Altid flokkes publikum omkring denne gennemmusikalske form for jazz.

Det bliver en oplevelse af de helt store at høre dette orkester. Der er garanti for “vippe-fødder” og stor-swing i selskab med nogle af de største musikere i genren.

 

Dorado Schmitt – violin, guitar, Amati Schmitt – guitar, Franco Mehrstein – guitar, Esben Strandvig – guitar, Xavier Nikq - bas

Dato
torsdag 18. februar 2016
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Pladser
Siddepladser
Billetsalg i døren / Kr. 120 / Medlem JIVE-Jazz kr. 100

Find vej