B.B. AND THE BLUES SHACKS

B.B. AND THE BLUES SHACKS



B.B and The Blues Shacks - et af europas allerbedste blues bands - mestrer deres instrumenter så publikum mærker de dybe følelser, der ligger i lyden af håndlavet r&b.
musikken er “The blues - oprigtig og spillet med stor glæde” og tager publikum med storm.
Siden starten i 1989 har de spillet mere end 4.000 koncerter, vundet adskillige priser og indspillet over 10 albums, hvoraf en er grammy vinder.


Selvom B.B and The Blues Shacks emmer af spilleglad funky retro - lyder de i særdeleshed af usædvanlig dybfølt blues. I mere end 25 år har b.b. and the blues shacks spillet og optrådt med en punchy musik-stil - en blanding mellem blues, soul og britisk tresser beat - der synes at komme direkte fra liverpool cavern club. Det gør den dog ikke! Denne unikke bluesy-kombination kommer oprindeligt fra Hildesheim i tyskland - skabt af og med brødrene Michael og Andreas Arlt front.

De elsker musik og formår at underholde publikum. Med en blanding af sjæl og rytme & blues rock'er de fem fra Hildesheim alt fra klubber til festivaler. I de seneste 25 år har de turneret verden rundt. Dette har resulteret i ca. 4.000 koncerter og talrige priser fra "German Blues Award" til kåringen som "Europas bedste Blues Band". Især live betragtes de som stor oplevelse.

Derfor har det været muligt for B.B and The Blues Shacks at slå sit navn fast som et absolut top-band - også langt udenfor Europas grænser.
De har spillet med kæmpe succes for titusinder af publikummer bl.a. i Dubai, på Doheny Festivalen i Los Angeles og på Byron Bay Festival i Australien - og spillet sammen med navne som Bob Dylan, Elvis Costello, R.J. Mischo, Kid Ramos, Smokey Wilson og B.B. King.


Forsanger Michael Arlt (sang og mundharpe) er for længst trådt ind i den europæiske superliga af blues og soul sangere. Broderen, Andreas Arlt, er kendt for sin kraftfulde og på samme tid meget elegante spillestil, betragtes og er udråbt som en "verdensklasse guitarist".


Fabian Fritz betjener klaver og orgel tilsvarende dygtigt og udtryksfuldt.
Henning Hauerken på kontrabas og elektrisk bas samt trommeslager André Werkmeister leverer det helt rigtige drive og den groove, som man bare ønsker at tage med sig med hjem fra koncerten.

Dato
lørdag 21. maj 2016
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Billetsalg i døren / Kr. 170 / Medlem Crossroads Kr. 120

Find vej