Hess / AC / Hess

Hess / AC / Hess



NU ER DET JUL IGEN - 'DET HESS/AC/HESS IGEN! - VEJLE-DRENGENE INVITERER TIL JULEJAZZ!

 

Piano:     Nikolaj Hess
Bas:     Anders Christensen
Trommer:     Mikkel Hess

En af glæderne ved juletiden er de traditioner, der hører tiden til. Det har gennem mange år været en tradition, at JIVE arrangerer en julekoncert. Det har nu gennem de sidste fire år været Vejle­drengene, Vejles stolte sønner, der har båret denne tradition for JIVE. Det har de gjort så godt, at publikum hvert år fylder spillestedet, og i år bliver ingen undtagelse.

Vejle­drengene, Nikolaj Hess, Anders (AC) Christensen og Mikkel Hess, er internationale jazz­stjerner, der spiller på et fantastisk højt niveau. Derfor kan hver koncert, selv i julens tegn, udvikle sig meget forskelligt. I repertoiret får numrene en ny, uventet drejning. De dejlige julesange vendes på en ny, men genkendelig måde. Måske indbydes der til fællessang, måske får gruppen gæster på besøg. Man kan ikke vide med dette orkester ­ forvent det uventede! Dette er netop jazzens væsen: At bygge på traditionen, tænk fx på alle de gode jazz-standards, som så spilles på nye måder. Har du været til en af disse Hess/AC/Hess-julekoncerter før, så ved du at værdsætte genkendelsens glæde ­ med de uventede overraskelser, som er essentielle for en jazz­musiker.

Nikolaj Hess er vidunderbarnet, der bare kan alt. Solist, akkompagnatør, komponist ­ en klart lysende international stjerne. På samme måde med Anders (AC) Christensen, som gavmildt deler sit talent ud på den danske og internationale scene. En sand virtuos. Mikkel Hess ­ fornyeren med hang til electronica, en mesterlig trommeslager.

Tilsammen udgør de Hess/AC/Hess Spacelab, som endnu engang lander hos JIVE i Vejle i juletiden og opretholder traditionen med jule­koncert. Det er vi meget stolte af. Kom og vær med til årets jazz­julehygge!

Dato
onsdag 16. december 2015
Arrangør
Start
19:30
Dørene åbner
19:00
Dørsalg
120,-
MEdlem JIVE kr. 100,- / Under 26 år kr. 60,- / Billetsalg i døren

Find vej