Alberte

Alberte



Alberte Winding ”Kommer Hjem” på sit nye album.

Den 11. maj er Alberte Winding klar med ”Kommer Hjem” – et varmt, organisk folk-popalbum hvorfra singlen ”Bli’r lidt for længe” allerede har fået en flot modtagelse. Til efteråret kan albummet opleves live når Alberte & band drager på koncerttour rundt i landet.

Hun siger det ikke. Hun synger det ikke. Men fra start til slut på Alberte Windings nye album ”Kommer Hjem” hører man det hvisket: At fortid er fortid. Eller som hun synger på ”Kys Din Kæreste På Rejsen”: ”Jeg har ledt og vendt de tunge sten – under dem var der heller ingenting”. På samme vis er førstesinglen ”Bli’r Lidt For Længe” en påmindelse om at fremtiden bare bliver kortere og kortere – at det hér liv skal leves og allerhelst sammen med nogen.

”Det er en sang til vennerne, børnene og kæresten om den store taknemmelighed over at de findes - en slags positiv statusopgørelse og en plan for livets næste kvartal. Vi vil alle sammen gerne snakke højt omkring bordet, feste videre, og strække minutterne til lange kærlige døgn”. "Bli'r Lidt For Længe" har fået flot radioopbakning siden premieren i tv-showet "Hjertegalla" TV2 Charlie (28. marts) hvor Alberte & Co spillede sangen live.

”Kommer Hjem” er ligesom Albertes forrige udgivelser blevet til i nært samarbejde med hendes mand, guitaristen og produceren, Andreas Fuglebæk. Sammen har de skabt et organisk folk-popunivers præget af varme akustiske guitarer, enkle, iørefaldende melodier samt de nærværende og skarpe tekster, Alberte er kendt for. Men det er ikke bare 13 nye sange. Det er også en særlig atmosfære. En lethed, man fornemmer fra sang til sang. Mellem de små, henkastede strøg til et selvportræt og de mange nedslag i det, vi lidt flot kalder livet, men som for det meste præsenterer sig i hverdagsstøj. Det er sange fra et sted i livet hvor man lader de gamle regnskaber ligge, holder op med at dyrke tristessen og bare har den med sig. Sådan kommer Alberte hjem til der, hvor alting altid lige er begyndt – lige her og nu.

Dato
torsdag 10. september 2015
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Pladser
Siddepladser
Forsalg
170,-
Dørsalg
190,-
Køb billet

Find vej