Nikolaj og Piloterne

Nikolaj og PiloterneNikolaj og Piloterne – 30 år med hits i kufferten!

At Nikolaj og hans piloter er sikkert flyvende, kan ingen musikelskere være i tvivl om. Hit på hit og udsolgte koncerter er et par af nøgleordene om den langtidsholdbare rockleverandør.
Lige nu står både Nikolaj og hans piloter stærkere end nogensinde. Med nye sange og et nyt album på vej.

’Kommer nok hjem’, ’Engel’, ’Du er min’. De velkendte sange fra Nikolaj Christensen står i kø, og det har de gjort siden hans debut for mere end 30 år siden. Sådan fortsætter det for manden, der greb en guitar som femårig og ikke har lavet andet siden.

For efter en længere pause fra sangskrivningen og turnélivet har sangskriveren i dén grad taget revanche og leverer endnu en gang skudsikre sange og koncerter. Begge dele blev kraftigt understreget i år, hvor tre nye singler så dagens lys, og én turné blev til to. Og med de nye sange og det kommende album i lommen er Nikolaj og hans velspillende piloter klar til at fortsætte deres optur i 2024.

Succes-singlen ’Unge Hjerter’, der har været i rotation på DR i 6 måneder, er blandt de sange, du kan opleve LIVE, men bagkataloget med de gamle hits er selvfølgelig ikke til at komme uden om, når Nikolaj og Piloterne igen drager landet rundt. Heldigvis. For med ti albums, et hav af singler i ryggen og et nyt på trapperne er der højt til himlen og nok at vælge imellem - og den karakteristiske stemme, de gode historier, det stærke omkvæd og ditto energi er – stadigvæk – lyden af Nikolaj og Piloterne.

Og som manden i front selv siger: ”Jeg elsker at lave det, jeg er bedst til, og at så mange folk kommer til mine koncerter, er jo en kæmpe gave. Det store gennembrud behøver jeg ikke gentage – jeg har jo været der…”

Albummet udkommer i efteråret 2023

 

Om Nikolaj og Piloterne:
Siden det prisvindende debutalbum ’Piloter’ fra 1989, har Nikolaj og Piloterne forkælet nationen med iørefaldende pop/rock-sange. Hits som ’Du er min’, ’Engel’, ’Ridder af kærligheden’, ’Kommer nok hjem’ – for at nævne nogle stykker – har fået deres plads i radioen og på landets musikscener over en periode på mere end 30 år.
Som sangskriver står Nikolaj Christensen, som også kan skrive skuespiller og forfatter på visitkortet, stærkere end nogensinde og fortæller råt og ærligt om sit liv i sine sange.

Nikolaj og Piloterne er:
Nikolaj Christensen: Sang, guitar
Peter Kjøbsted: Bas
Morten Hellborn: Trommer
Dennis Flacheberg: Guitar


www.wedomusic.dk

Dato
fredag 9. februar 2024
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:00
Forsalg
200,-
Dørsalg
220,-
Køb billet

Find vej