HEXIS x OXX

HEXIS x OXXBURN THE BUILDING har igen fundet den store muggert frem, og banker to kæmpe søm i, med ét slag! 

HEXIS er indbegrebet af DIY. De er selvlærte, hårdtarbejdende, hårdtslående og så har de tidligt lært, at vil du nå et sted i den her verden, må du gøre det selv. Det har resulteret i mere end 1000 koncerter fordelt over Færøerne til New Zealand og fra Cuba til Mongoliet. HEXIS' særlige lyd kombinerer energien fra hardcore med black metal og tilføjer doom og sludge. De er hyldet for deres albums, men mest af alt  for deres intense LIVE-shows, der har sendt dem på festivaler som Roskilde, Bloodstock, Roadburn og Ieper Fest. 

Denne sommer kan de opleves på COPENHELL, der beskriver dem og deres lyd som en: “hidsig, mastodontiske støjmur, der er bygget på et fundament af black metal, hardcore, sludge og industrial og indhyller lytterne i ondt mørke og sjæleknusende håbløshed. Raseriet er konstant i bandets aggressive hvirvelstorm af lyd, og hårdt bliver sat mod hårdt, når det kompromisløse soniske bombardement rammer”

 

OXX er et dansk avant-hardcore band; et destillat af dets tre medlemmers baggrunde i så forskellige genrer som bluegrass, dødsmetal, free-folk og filmmusik, filtreret gennem hardcoren’s konfrontatoriske agression. Resultatet er en malstrøm af ondulerende tempoer og metre, nådesløs vokalgalskab og flagrende lemmer.

 

Deres seneste plade “The Primordial Blues” er musik skrevet til en sonetkrans om desperat men ekstatisk perversitet i mødet med det moderne. En auditiv tilnærmelse af at være hæmningsløst beruset, mens man bliver tævet ihjel med en Thomas Pynchon roman.

Dato
lørdag 21. september 2024
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:30
Pladser
Ståpladser
Forsalg
150,-
Køb billet

Find vej