BLUEBIRDS (SVERIGE)

BLUEBIRDS (SVERIGE)Sweet Soul & Rhythm'n Blues

- PUBLIKUMSVENLIG BLANDING AF JUMP BLUES, RHYTHM & BLUES OG ROCK & ROLL

 

Bluebirds er et særdeles erfarent band, som debuterede helt tilbage i 1990. De opstod på ruinerne af det hedengangne R&B-orkester Saigon Blues

 

Bandet, der har alsidighed og et fantastisk greb om stilarterne indenfor bluesmusikken. Stilfuldt og hurtigt skifter de mellem ren blues, rhythm & blues, Louisiana Rock'n Roll, Tex/Mex & Soul.

Bandets styrke ligger i den musikalske bredde. I bagagen er der 7 albums og deres musik har bragt dem rundt i verden, primært USA, Australien og Europa.

 

Bluebirds har tidligere spillet i Danmark, men orkestret, der stammer fra universitetsbyen Skövde, har også turneret så langt væk som Californien og Australien. De er i dag en kvartet, hvor Patric Carlsson (guitar og vokal), Magnus Johnsson (bas) og Peter Hamberg (trommer) har været med fra begyndelsen. Fjerdemanden er Johan Johansson på klaver og orgel.

 

Bluebirds brød igennem med 1997-abummet Walkin’ on thrills, indspillet i København. I alt har Bluebirds udgivet syv album. Stilen er hovedsageligt en heftig og publikumsvenlig blanding af jump blues, rhythm & blues og rock & roll med inspiration fra navne som The Fabulous Thunderbirds og strejf af Fleetwood Mac.

 

Tidløs musik, der appellerer til et meget bredt publikum i alle aldre!

 

Line-up:

Patric Carlsson - guitar, vokal
Johan Johansson - piano, orgel
Magnus Jonsson - bas
Peter Hamberg - trommer

Dato
lørdag 2. marts 2024
Arrangør
Start
20:00
Dørene åbner
19:15
Pladser
Siddepladser
Forsalg
195,-
Dørsalg
225,-
Medlemspris 165,- eks. Gebyr
Køb billet

Find vej